TO KATA ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ και ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ!

11:46 1/2/2014 - Πηγή: TVNea

Άφρισε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, περισσότερο και απο την Λιάνα Κανέλη, όταν της την έπεσε ο κύριος Κασιδιάρης!
Επειδή στην κουζίνα ήμουνα και καθάριζα το ψυγείο, απο τις φωνές του καταρχάς νόμισα ότι καινούργια σεισμική δόνηση διέλυσε τα φαγάδικα στο Φισκάρδο...
Με την πετσέτα να σκουπίζω την κατσαρόλα έτρεξα να δω τι είχε γίνει!

Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΑΦΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΕΡΟΛΑΓΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ
Την προηγούμενη νύχτα, στην εκπομπή «Καρντάσιανς», είχανε καλεσμένη την κύρια Σούλα (νομίζω) η οποία είναι ιερόδουλος, αλλά το στύλ της, έτσι όπως ήταν ντυμένη δηλαδή, έφερνε περισσότερο σε προτεστάντισα πουριτανή δασκάλα γερμανικών.
Η κυρία Σούλα ιερόδουλος, εξιστορούσε τις δικές της εμπειρίες για την δουλειά, για το πως μίλησε στο παιδί της, πότε έμαθε το παιδί της το είδος εργασίας της μάνας του, το πως ΕΚΕΙΝΗ πιστεύει (και πολλοί ακόμη) ότι παρέχουν οι ιερόδουλες κοινωνικό λειτούργημα καθώς πηγαίνουν με κάθε.. κακομοίρογλου και λιγότερο κακομοίρογλου αυτής της κοινωνίας, όπου, επαγγελματίες είναι την δουλειά τους κάνουνε, πρέπει να εξυπηρετήσουν και απο τον λεπρό, τον μικροτσούτσουνο,τον φοβικό, τον παράλυτο, τον αλλοδαπό, τον πρωτάρη, τον βιτσιάρη, τον πάσα ένα τέλος πάντων, που εμπειρία επαγγελματική δεν είχα σε οίκο ανοχής, αλλά και για ρεπορτάζ έχω πάει και γνωστές έχω που, εργάζονται σύμφωνα με τους νόμους τους κράτους (κράτος... λέμε τώρα... μπορντέλο είναι... αλλά θα ζητήσω συγνώμη απο το μπορντέλο... γιατί εκεί υπάρχει τάξη, ιεραρχία, κανόνες και καθαρές λύσεις).
Θυμάμαι μάλιστα και ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ που είχε γράψει η πρώην κυρία Κωσταντίνου Καραμανλή, μετά κυρία Μεγαπάνου με τον τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ».

Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΜΕΓΑΠΑΝΟΥ, είχε συναντήσει μια ιερόδουλη, είχε μπει στον χώρο της, την είχε ακούσει και αισθανθεί και μετέφερε στους αναγνώστες ως κόρη Κανελόπουλου, σύζυγος πρωθυπουργού και τότε κυρία Μεγαπάνου, την εμπειρία της, συζητώντας μαζί της και ζώντας, ναι ζώντας μέρες και νύχτες στο περιβάλλον της δουλειάς της. Δηλαδή στο Μπορτνέλο..
Αποκαλύπτω μάλιστα σήμερα για πρώτη φορά ότι η κυρία Αμαλία Μεγαπάνου και ο πατέρας μου ήταν ξαδέλφια. Γιατί το γράφω... Γιατί έτυχε εξαιτίας οικογενειακών σχέσεων ν' ακούσω πολλές φορές τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο ν' αναφέρεται στο γραφειο του για όλες τις ανθρωποομάδες που αποτελούν μια κοινωνία και που τους εκπροσώπους τους οφείλουν οι παιδευμένοι άνθρωποι ν' ακούν, χωρίς να σημαίνει ότι ταυτίζονται.
(Συνιστώ σε όλους όσους συγχίζονται τόσο όσο και ο Γιώργος Λιάγκας να διαβάσουν εκείνο το βιβλίο, για να αντιληφθούν, πως ο κάθε άνθρωπος που έχει απέναντί του έναν άλλον άνθρωπο,τον οποίο εντελώς υποκριτικά, η «ηθική» κοινωνία, ταυτοποειεί, σαν ελεεινό άθλιο και βρωμερό Αλλα.... με αυτά τα άτομα, ξελαμπικάρουν οι ηθικολόγοι... για να μην πιάσω το θέμα με τις Τρανς και ποιοι τις γυρεύουν....)
Ο ΛΙΑΓΚΑΣ λοιπόν ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ «ΜΗΝΥΜΑΤΑ» που κατα την γνώμη του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είχε αφήσει να περάσουν! Τρόμαξε δηλαδή, μπας και καποια που άκουγε την ερώτηση του Γρηγόρη «γιατί δεν πήγες να πλύνεις σκάλες, όπως λέει ο κόσμος, για να ζήσεις επέλεξες το επάγγελμα αυτό;»
Και την απάντηση, ότι... : Αυτή την δουλειά δεν την κάνω απο ευχαρίστηση, αλλά γιατί έπρεπε να ζήσω, προσθέτωντας ότι, για πήγαινε τώρα να βρεις να πλύνεις σκάλες, να δούμε θα βρεις...»

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ.
«Πεθαίνει στην ιδέα» ότι θα παρασυρθούμε όλες, ακόμη και η θεία μου η Ασημούλα και θα ξετσιπωθούμε για να τσουρνεύουμε έναν καπουτσίνο λάτε.
Θεώρησε ΑΠΟΣΤΟΛΗ του να ονομάσει τον Γρηγόρη ΙΕΡΟΛΑΓΝΟ.. και να ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ την οποία παρακολούθησε με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, όπως είπε..
1. Καταρχάς χαρά στο κουράγιο του που έμεινε μέχρι τα ξημερώματα να βλέπει Αρναούτογλου για να συγχίζεται.
2. Η εκπομπή δεν είχε πίστεψέ με Γιώργο μου, «επικίνδυνα» μηνύματα γιατί όσοι βλέπαμε εκείνη την νύχτα είμαστε ενήλικες και ε.... καταλαβαίναμε ότι και η Κυρία Σούλα, την δουλειά της υπερασπίζεται και την ιδεολογία της... Εδώ μέχρι και ο «Εθνικός Σταρ» βγαίνει στο κανάλι και τραγουδάει Θεοδωράκη!!!!!
3. Αλλά για να μην τρώμε και την παραμύθα, τα περισσότερα ανήλικα, επειδή οι γονείς τα παρατάνε μ' ένα υπολογιστή ανέλεγκτα, βλέπουν στο 80% τσόντες βαριές για ώρες.
4. Τώρα το γεγονός ότι είπε η ιερόδουλος ότι το επάγγελμα το έκανε απο ανάγκη ΣΗΜΑΙΝΕΙ και αναγκαστκά ότι θα παρασυρθούμε απο χθες και θα βάλουμε ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟ στο πορτόνι μας;
5. Και επειδή είπε ότι δεν βρίσκεις εύκολα να πλύνεις σκάλες σήμερα; Α) Δεν λες και ότι λέει ψέμματα... αλήθεια είναι και Β) Δεν θα πιάσουνε ουρές στα μπορντέλα όλες οι πρώην υποψήφιες πλύστρες σκαλοπατιών απο σήμερα και μετά.
6. Ο Αρναούτογλου και το παρεάκι του την κυρία Σούλα θέλανε, την κυρία Σούλα ρωτούσαν, όσα έκριναν ότι έπρεπε να την ρωτήσουν γιατί και ως οικοδεσπότες ΑΝΑΝΔΡΟ θα ήταν να την διαπομπεύσουν ε;;;;;
7. ΚΑΤΑΝΟΩ (μερικώς) ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ.. ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΙΚΟΣΑΠΟΝΤΟ (καταρχάς σ' ευχαριστώ που με προειδοποίησες, γιατί.. η δύναμη της τηλεόρασης μεγάλη είναι, εγώ είμαι και παρδαλής διαγωγής έχει και ο κλάδος προβλήματα... αλλά αν λανσαριστούμε πολλές ως ιερόδουλες ΔΕΝ θα μας φταίει η εκπομπή του Αρναούτογλου. Αν ήταν έτσι, έπρεπε όλες εμείς καί όλες εκείνες που είδανε τους απέναντι σου να μην έχουμε αφήσει τρίχα στο τιρλιλί μας, γιατί σας έχει πιάσει μια εμμονή με την συγκεκριμένη περιοχή τους τελευταίους μήνες.

ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ..
1. Ας άφηνες λίγο και την γυναίκα σου να μιλούσε στο θέμα. Προσπαθούσε λίγο η Φαίη, διακριτικά, να σε ανακόψει και εσύ τόσο γκάζωνες. Οι άλλοι όλοι διακριτικά το είχαν «κάνει γαργάρα».
2. Οι ιερόδουλες δεν είναι επικίνδυνες, οι πουτάνες στην ψυχή είναι Γιώργη μου που ούτε δηλωμένες είναι, ούτε βάρδια χτυπάνε, ούτε με λεπρούς πάνε, αλλά κοιτάνε τον άντρα στο κλειδί του αυτοκινήτου και ψάχνουν το Ε9 πριν ανοίξουν πόδι..
3. ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΕΚΠΟΜΠΗ του άλλου ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ – ΕΚΠΟΜΠΗ... γιατί στην ώρα σου Γιώργο μου, βλέπουν και παιδάκια, όπως και την εκπομπή των απέναντί σου..
ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΑΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma
Keywords
Τυχαία Θέματα