''Our crazy family'':Αυτό είναι το σενάριο της σειράς που ''ψήνει'' το Star-Ποιοι θα παίζουν;

09:46 22/9/2015 - Πηγή: TVNea
Υπό άκρα μυστικότητα προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας σειράς που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς το Star. Αναφερόμαστε στην οικογενειακή κωμωδία «Our crazy family», που βασίζεται στο ομώνυμο καναδέζικο format. Το ''TV Ζάπινγκ'', σας αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρετε.
Το STAR θέλει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης και να φτειάξει ένα δυνατό μίγμα προγράμματος από το οποίο δεν θα απουσιάζει η παραγωγή εγχώριας
μυθοπλασίας. Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κηφισιάς θέλουν να μεταφέρουν στα ελληνικά την καναδέζικη οικογενειακή κωμωδία «Our crazy family»(μτφ. «Η τρελή οικογένειά μας») που ακολουθεί τη λογική του ήδη πετυχημένου «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η βασική διαφορά των δύο σειρών είναι ότι στο «Our crazy family» παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας ολόκληρης οικογένειας. Σ’ αυτή την οικογένεια υπάρχουν τα εξής μέλη: Οι παππούδες, Jackues και Briggite, οι δύο κόρες τους, η Roxanne ,που είναι μια γυναίκα-ηρωίδα και μητέρα δύο δίδυμων αγοριών, και η Marjorie, που είναι ανασφαλής και μητέρα δύο παιδιών (Antoine και Chloe) που βρίσκονται στην εφηβεία, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!Οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς θέλουν να αναδείξουν τη συνύπαρξη σύγχρονων γενεών με χιούμορ και τρυφερότητα, χωρίς να λείπουν οι παρενοχλήσεις, οι συγκρούσεις αλλά και οι απογοητεύσεις. Δηλαδή όλα αυτά που έχει μια οικογενειακή ζωή!
Η ελληνική μεταφορά: Η «βίβλος» της εταιρείας παραγωγής που διαχειρίζεται τα δικαιώματα δίνει το... ελεύθερο στον κάθε αγοραστή να προσαρμόσει τη διάρκεια της σειράς σε 13, 26, 52 λεπτά ή και να επιλέξουν αν θα είναι αυτοτελή ή διαρκείας τα επεισόδια. Ωστόσο, είναι υποχρεωτικά τα πλάνα POV (Point Of View) μέσα από τα οποία ο κάθε χαρακτήρας αντικατοπτρίζει τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Οι Έλληνες συντελεστές έχουν επιλέξει η σειρά να έχει διάρκεια 30 λεπτών και να προβάλλεται -τουλάχιστον- τρεις φορές την εβδομάδα. Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο ελληνικός τίτλος. Γι’ αυτόν τον λόγο τα εξώφυλλα των σεναρίων που παραδίδονται γράφουν «Our crazy family».
Οι πρώτες συζητήσεις: Τόσο οι υπεύθυνοι του STAR όσο και της εταιρείας παραγωγής που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της εν λόγω σειράς, θέλουν να φτειάξουν μια ισχυρή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει το συγγραφικό δίδυμο Πέτρος Καλκόβαλης - Μελίνα Τσαμπάνη(«Οικογενειακές ιστορίες», «7 θανάσιμες πεθερές» κ.ά.) και τη σκηνοθεσία ο Κώστας Κιμούλης(«Θα σε δω στο πλοίο», «Η νταντά» κ.ά.). Σχετικά με το πρωταγωνιστικό καστ έχουν γίνει κρούσεις σε πολλά γνωστά ονόματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτοί που έχουν συζητήσει θερμά για να παίξουν στην εν λόγω σειρά ,είναι ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο «θείος» της διαφήμισης του ΟΠΑΠ και έχει σημαντική πορεία στον θεατρικό χώρο, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δήμητρα Σιγάλα αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού που είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool». Οσον αφορά τον Κώστα Κόκλα και τη Ζέτα Δούκα,διαψεύδεται οποιαδήποτε «εμπλοκή» τους στη σειρά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα