Oι 8 ελληνικές σειρές που έγιναν ''παγάκια''!

11:45 26/8/2013 - Πηγή: TVNea
Πρόκειται για 8 ελληνικές κωμικές σειρές που από το πολύ κάτσε-κάτσε στη κατάψυξη των καναλιών μετατράπηκαν σε παγάκια. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα αριστουργήματα που ίσως να μην δούμε ποτέ λόγω του υψηλού τους μπάτζετ όπως ισχυρίζονται τα τηλεοπτικά κανάλια .
1.Ο πόλεμος της πίτσας (Pizza Romantica)
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ΑΝΤ1 από το 2009 και στην ΕΡΤ από το 2011
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Δύο αντίπαλες πιτσαρίες προσπαθούν να βρούν περισσότερους πελάτες κάνοντας διάφορα
"κόλπα" αφού η οικονομική κρίση τους έχει χτυπήσει..Η κόντρα βρίσκει νικήτρια τη μία λόγω του ότι εκτός απο φαγητά κλπ έχει live stand up comedy.Οι καταστηματάρχες έχουν ένα κοινό παρελθόν...Η γυναίκα του ιδιοκτήτη είναι πρώην του άλλου,υπάρχουν τα παιδιά που παρά την έχθρα των γονιών έχουν άριστες σχέσεις.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Ζέτα Μακρυπούλια, Ιωάννα Πηλιχού κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ: Ρένα Ρίγγα - Ελένη Λευτεριώτη
2.Όλοι τρελοί για έρωτα
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ΑΝΤ1 από το 2009
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Πρόκειται για μια ιστορία όπου εμπλέκονται πολλοί. Πρωταγωνιστεί ένας 40άρης χήρος που έχει μια κόρη στην εφηβεία και είναι κολλημένος με τη γυναίκα του. Την αγαπούσε πάρα πολύ και του είναι δύσκολο να την ξεπεράσει. Θα συναντήσει όμως τον έρωτα στο πρόσωπο μιας χωρισμένης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών. Εκείνη είναι γύρω στα 36 κι εργάζεται σε περιοδικό. Είχε παντρευτεί πάρα πολύ μικρή κι έχει έναν γιο 16 χρόνων και μια κόρη επτά. Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλοί ακόμη γύρω τους».
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Θοδωρής Αθερίδης, Παναγιώτα Βλαντή κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πάνος Αμαραντίδης
3.Βίος και πολιτεία
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ΑΝΤ1 από το 2009
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Πρωταγωνίστριες είναι δύο αδερφές που, αν και μεγάλωσαν μαζί, η μία παρέμεινε στο χωριό, ενώ η άλλη έφυγε για την πόλη. Οι δυο αδερφές κάθε άλλο πάρα αγαπημένες είναι. Μισούνται θανάσιμα. Φυσικά, όλο το story ο σεναριογράφος το στηρίζει ακριβώς πάνω σε αυτή την έχθρα που έχει η μία για την άλλη. Πάντως, μη νομίζετε ότι μιλάμε για δράμα. Κωμωδία είναι και αυτό το σίριαλ.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Έφη Παπαθεοδώρου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αριέττα Μουτούση, Γιώργος Κωνσταντής, ΔημήτρηςΒλάχος κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πάνος Αμαραντίδης
4.Φέρσου σαν άνδρας
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ANT1 από το 2010
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Τα πάντα ξεκινούν μετά από μια φοβερή ερωτική απογοήτευση που ζει η Στέλλα.
Απογοητευμένη πια σφόδρα από το ισχυρό φύλλο, φτιάχνει μια λίστα με χαρακτηριστικά πράγματα που κάνουν μόνο οι άντρες. Διάφορες συμπεριφορές, συνήθειες, αντιδράσεις. Τα μοιράζει σε χαρτάκια και τα τοποθετεί σε ένα γυάλινο βάζο. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί έχει αποφασίσει πως από δω και στο εξής κάθε φορά που θα τραβάει ένα απ’ αυτά τα χαρτάκια, θα πρέπει να πραγματοποιεί το... περιεχόμενό τους. Σκοπός της είναι να πετύχει και να βρει την ευτυχία μέσα σ’ αυτόν τον «άδικο κόσμο» σαν γυναίκα μεν, αλλά με τη συμπεριφορά ενός άντρα!
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Ζέτα Μακρυπούλια, Άννα Μονογιού, Γιάννης Ζουγανέλη, Σταμάτης Γαρδέλης, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Σπαλιαράς, Μάρα Μπαρόλα και Πέτρος Λαγούτης κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ: Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρος Καλκοβάλης
5.Σε ξέρω από κάπου
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ANT1 από το 2010 και στην ΕΡΤ από το 2011
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Πρόκειται για μια ερωτική κομεντί και έχει ως θέμα τον έρωτα που ζει ένα ζευγάρι σε διαφορετικό όμως χρόνο και εποχή, όπως γινόταν, αν θυμάστε, και στην ξένη ταινία «Κέιτ και Λεοπόλντ».
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Σμαράγδα Καρύδη κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άννα Χατζησοφιά
6.Οι βρικόλακες
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ΑΝΤ1 από το 2011
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Τρεις βρικόλακες... Ο πρώτος θα παίζει τον «κακό βρικόλακα» που διατηρεί ένα «μυστήριο» μπαρ.Η δεύτερη θα είναι η μούσα του - επίσης βαμπίρ- και ο τρίτος θα είναι ο «θνητός», δημοσιογράφος στο επάγγελμα, που θα μπει στο κλαμπ για έρευνα, θα την ερωτευθεί για να... γίνει στη συνέχεια «δικός τους»!Και ένα ζευγάρι που ξεστρατίζει σε ένα μεγάλο δάσος και πέφτει σε «μπλόκο» βρικολάκων που τους δαγκώνει και τους καθιστά κι εκείνους τέτοιους...Αυτό γίνεται στη δεκαετία του '60 και στα επόμενα επεισόδια το ζευγάρι μέσα από ένα «μυστικό» διατρέχει επόμενες δεκαετίες ...'60,'70,'80 μέχρι και σήμερα, για να «δέσει»η ιστορία του με αυτήν του ερωτικού τριγώνου που προαναφέραμε.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Κατερίνα Παπουτσάκη, Ορέστης Τζιόβας, Γιώργος Χρυσοστόμου, Νικολέττα Κοτσαηλίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή
***Η σειρά έχει γυρίσει πιλότο***
7.Είναι μακριά ακόμα Μπαμπαστρούμφ
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ΜΕGA από το 2011
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Οι τριαντάρηδες δεν λένε να μεγαλώσουν, αλλά ξέρουν να το διασκεδάζουν. Μια παρέα 5 φίλων ταλαντεύεται ανάμεσα στην ωρίμανση και την παιδικότητα και αναρωτιέται αν όντως θα καταφέρει να μπει κάποτε στον «κόσμο των μεγάλων».
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε ρόλους-έκπληξη η Θέμις Μπαζάκα, ο Δάνης Κατρανίδης, και ο Γιάννης Ζουγανέλης κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παναγιώτης Χριστόπουλος
8.Βρες το μωρό
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ: Στον ΜΕGΑ από το 2012
ΤΟ ΣΤΟΡΙ: Πρωταγωνίστρια είναι μια ψυχολόγος που έχει δεσμό με έναν ιδιοκτήτη πιτσαρίας. Ως πετυχημένη ψυχολόγος έχει έναν βοηθό, ο οποίος είναι αμφίφυλος και συγκατοικεί με έναν gay. Εκεί έρχεται να προστεθεί και η μάνα του πρώτου, η οποία θέλει να παντρέψει τον γιο της στο Αμστερνταμ.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Εβελίνα Παπούλια,Τάκη Σπυριδάκη,Αιμίλιο Χειλάκη, Πέτρο Λαγούτη,Τιτίκα Στασινοπούλου, Νίκος Ψαρράς και Θεοχάρης Ιωαννίδης κ.ά.
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ: Ρέινα Εσκενάζυ - Βάνα Δημητρίου
***Η σειρά έχει γυρίσει πιλότο***

Βέβαια εκτός από αυτά τα οκτώ σήριαλ υπάρχουν και άλλα τρία που είναι στο ψυγείο άλλα είναι πρόσφατα τοποθετημένα όπως το ''Βαβέλ'',''Αγάπη,μάνα και αδερφή'' και ''Ηot dog'' που ελπίζουμε να τα δούμε φέτος.

Για την προβολή όμως αυτών των σειρών που βρίσκονται στο πάγο υπάρχουν τρεις λύσεις:
1.Οι εταιρίες παραγωγής των σειρών να μην περιμένουν να δώσουν το πράσινο φως τα κανάλια αλλά να τις προβάλλουν στο διαδίκτυο, εφόσον βλέπουν ότι τις καθυστερούν, χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα δραματική σειρά ''Ο Προσκυνητής'' του Studio Sigma.
2.'Η να συνεργαστούν τα ελληνικά με τα κυπριακά κανάλια, τα οποία προβάλλουν και ελληνικές σειρές ώστε να πληρώνονται και από τις δυο μεριές για να μην μένουν άνεργοι και απλήρωτοι ηθοποιοί,σεναριογράφοι και τεχνικοί.
3.Τα κανάλια που είχαν γυρίσει την πλάτη τους στην ελληνική μυθοπλασία, να επιστρέψουν ξανά σ'αυτήν για να υπάρξει ένα πλούσιο τηλεοπτικό τοπίο, όπως είχαμε κάποτε.
Keywords
ελληνικες σειρες, σειρες, ζετα μακρυπουλια, θοδωρής αθερίδης, κατερινα παπουτσακη, ορέστης τζιόβας, οδυσσέας παπασπηλιόπουλος, ντορετα παπαδημητριου, βρες το, θεοχάρης ιωαννίδης, pizza, ΑΝΤ1, ΕΡΤ, live, δραμα, ant1, μυστήριο, βρες, αμστερνταμ, dog, φως, νέα, studio, sigma, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, ξανα, ελενη, ζουγανελη, οικονομικη κριση, ιωαννα πηλιχου, γιουλικα σκαφιδα, γυναικα, ηθοποιοι, θεμα, κοντρα, σμαραγδα καρυδη, φως, ψυγειο, ant1, αθεριδης, αμστερνταμ, αννα, βαμπιρ, βρες, φαγητα, δημητρα, γινει, γινεται, δασος, διαδικτυο, εβελίνα παπούλια, ευτυχια, εποχη, επτα, ερευνα, ερχεται, εφυγε, ζετα, ζουγανελης, θεοχάρης ιωαννίδης, θοδωρής αθερίδης, θοδωρης, ιωαννα, ιωαννιδης, κυπριακα, κωμωδια, μακρια, μαρια, παντα, οδυσσεας, οκτω, ορεστης, παιδια, παμε, πολιτεια, ρισβας, συνεχεια, σηριαλ, σειρα, σιριαλ, τρια, φυσικα, φυλλο, φορα, χηρος, αντρες, sigma, ελληνικα, επεισοδια, γυαλινο, οδυσσέας παπασπηλιόπουλος, ορέστης τζιόβας, παγακια, πηλιχου, ψυχολογος, studio, θεοχαρης, βαζο, βρες το, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα