O πρίγκιπας Τζορτζ μας εύχεται... "Χρόνια Πολλά"!

16:16 14/12/2014 - Πηγή: TVNea

Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο πρίγκιπας Τζορτζ που έχει κλέψει τις καρδιές των Βρετανών, αποφάσισε να τους… μελώσει με την γλύκα του και να τους ευχηθεί με τον δικό του τρόπο χρόνια πολλά.
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ λοιπόν Κάθριν και μαμά του τρίτου κατά σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου, του έβαλε ένα μπλε κοντό παντελονάκι, λευκό πουκάμισο και πλεκτή καζάκα που είχε πάνω της τους φρουρούς του Μπάκινχαμ κι εκείνος
στήθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, ξεδιπλώνοντας την ακαταμάχητη γοητεία του.

Ο 17 μηνών πρίγκιπας, που σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί και το αδελφάκι του, άρχισε τα χαμόγελα και τα ναζάκια και ήδη έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην αυλή του παλατιού Κένσιγκτον στα τέλη Νοεμβρίου και δόθηκαν μόλις στη δημοσιότητα από τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ.
Είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μικρούλη μετά τα πρώτα του γενέθλια τον περασμένο Ιούλιο. Ο φωτογράφος μάλιστα δεν είναι επαγγελματίας, αλλά κάποιος από το προσωπικό του παλατιού, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail τα ρούχα που φορά ο μικρός πρίγκιπας και αναμένεται να γίνουν μόδα, δεν ξεπερνούν τα 123 ευρώ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους τον Απρίλιο, συχνά μιλούν για τον ατίθασο χαρακτήρα του Τζορτζ και την ενεργητικότητά τους, οπότε μάλλον δεν θα ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να τον κρατήσουν ακίνητο για να τον βγάλουν φωτογραφίες.
Όσο για τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες κάρτες; Το πριγκιπικό ζευγάρι αποφάσισε ότι φέτος θα ευχηθεί χρόνια πολλά στους Βρετανούς μόνο με τις απίθανες φωτογραφίες του Τζορτζ.star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα