O Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο Face2Face του tvnea:'' Δεν θα μπορούσα να μείνω μόνιμα σε ένα μέρος όπως το ''Κάτω Παρτάλι''.

15:30 29/4/2015 - Πηγή: TVNea

O Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει αν θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε ένα μέρος όπως το ‘’Κάτω Παρτάλι’’, πως θα εξελιχθεί η σχέση του ‘’Θανάση’’ και της ‘’Βίβιαν’’ αλλά και γιατί θα ήθελε να είναι παιδικός φίλος του Χριστού.
-Στο σχολείο ήσασταν άριστος μαθητής. Οι γονείς σας δεν ήθελαν να γίνετε γιατρός δικηγόρος όπως επιθυμούν οι περισσότεροι;
Πως είδαν την απόφασή σας να ασχοληθείτε με την υποκριτική;Οι γονείς μου ήθελαν να ακολουθήσω ό,τι επιθυμούσα εγώ.Με στήριζαν σε όποια απόφασή μου και διακριτικά με βοηθούσαν.Όταν πέρασα τις εξετάσεις της δραματικής σχολής , χάρηκαν αφού είχα χαρεί κι εγώ, κι έγιναν οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μου ακόμα κι όταν δεν δούλευα.Πάντα με πίστευαν.
-Έχετε δηλώσει ότι μαλώνετε τον εαυτό σας όταν σκέφτεται λογικά. Πείτε μας μια τρέλα που κάνατε τελευταία;Το να μην σκέφτεσαι λογικά δεν σημαίνει να σκέφτεσαι τρελά.Ο τρόπος σκέψης μου με ωθεί σε δράσεις που φαντάζουν μη φυσιολογικές, ωστόσο για μένα αποτελούν ό,τι πιο αυτονόητο. Δεν σε κάνει μια πράξη τρελό.Η στάση σου-σε αντίθεση με ο,τι συνηθίζεται- σε κάνει να μοιάζεις με τρελό, ενώ μπορεί να ισχύει και το αντίθετο.Τελευταία με μαλώνω λιγότερο.
-Το ‘’Κάτω Παρτάλι’’ συνεχίζει να σκίζει και φέτος και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου. Τελικά τι ισχύει; Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;Δεν το γνωρίζω. Το Παρτάλι ας αποφασίσει μόνο του τι θέλει να κάνει και με ό,τι επιλέξει εγώ μαζί του θα είμαι.
-Πως θα εξελιχθεί η σχέση του ‘’Θανάση’’ και της ‘’Βίβιαν’’; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;Που να ξέρω εγώ τι θα κάνουν τα παιδιά; Ό,τι τους βγει να κάνουν.Νέοι άνθρωποι είναι θα την βρουν την άκρη τους.Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν… άντε και ο «μπαμπάς τους».

-Σαν Λεωνίδας θα μένατε μόνιμα σε ένα μέρος όπως το ‘’Κάτω Παρτάλι’’;Δεν θα έμενα όχι.Εκτός κι αν πήγαινα μαζί με όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα-όλα,ούτε ένα λιγότερο- και φτιάχναμε το κοινόβιο μας.Χωρίς βεβαία τις ίντριγκες και τα μυστήρια της σειράς μας. Μόνο με την καθαρότητα, την αγάπη μας και την διάθεσή μας να μοιραστούμε τα καλά.
-Εκτός όμως από το ‘’Κάτω Παρτάλι’’ θα σας απολαύσουμε και στην θεατρική παράσταση ‘’Σιρανό ντε Μπερζεράκ’’. Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο και τον ρόλο σας σ’ αυτό.Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι σε αυτή την παράσταση, αφού η ψυχή του έργου είναι η γενναιότητα ,η ποίηση, η γενναιοδωρία και η αγάπη.Νιώθω συγγένεια με τον Ροστάν-τον συγγραφέα του έργου-,τον Συρανό,αυτόν τον μοναδικό και ξεχωριστό ήρωα που κάνει την ομορφιά σημαία, τι κι αν ο ίδιος εξωτερικά είναι δύσμορφος, και γενικά με όλους τους χαρακτήρες και τους κόσμους που δημιουργούνται και χάνονται, με μια αίσθηση υπέρτατης ζωής και ολοκληρωτικού θανάτου. Είμαι χαρούμενος που υπερασπίζομαι επι σκηνής τον Κριστιάν, έναν νέο προικισμένο στρατιώτη,επίλεκτο στο καλύτερο στρατιωτικό σώμα,που γίνεται και το άλλο μισό του Σιρανό,τα λόγια του οποίου δανείζεται για να προσεγγίσει- ο ντροπαλός- την Ροξάνη.Τέλος, νιώθω εξίσου ευτυχής, που συναντιέμαι με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο,την Τάνια Τρύπη, τον Κώστα Μπερικόπουλο, τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου και πολλούς άλλους τόσο άξιους ηθοποιούς υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Κακλέα και όλων των ξεχωριστών συνεργατών του .Είναι ένα μεγάλο δώρο για μένα αυτή η παράσταση.
-Στα χρόνια της κρίσης πολλές σειρές και εκπομπές κόπηκαν ενώ οι θεατρικές παραστάσεις αυξήθηκαν. Πως το σχολιάζετε αυτό; Φυσιολογικό είναι.Κρίση, λίγα χρήματα, όχι πολλές ακριβές δουλειές, λίγες και ειλικρινείς, προσεκτικές και με φροντίδα αφού δεν υπάρχει δυνατότητα.Ο κόσμος θα δώσει 15 με 20 ευρώ για θέατρο και όχι 200 για να πάει να ακούσει κάποιον τραγουδιστή.Σημείο των καιρών -όλων των εποχών- αυτή η μετάλλαξη αφου οι δυνατότητες τόσο από τον κόσμο όσο και από τους παραγωγούς είναι λίγες. Θέατρο λοιπόν αφού ο κόσμος αναζητά να ξεσκάσει και να γλυτώσει από την κοινοτοπία της καθημερινότητας-τηλεοπτικής ή μη- και επιπλέον φτηνά.
-Έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς να μεταπηδούν και στην παρουσίαση. Εσείς θα θέλατε να παρουσιάσετε μια εκπομπή;Αν κάτι θα είχε ενδιαφέρον για μένα θα το συζητούσα.Στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που σκέφτομαι.Αντιθέτως το φοβάμαι.Θέλει προσοχή ένα τέτοιο εγχείρημα.
-Τα τελευταία χρόνια τα μέσα ασχολούνται πολύ και με την προσωπική σας ζωή σας ενοχλεί αυτό;Δεν νομίζω να ασχολούνται και τόσο πολύ.Μια χαρά είμαι.
-Σε συνέντευξή σας είχατε δηλώσει ότι θα θέλατε να είστε παιδικός φίλος του Χριστού. Τι σας ιντρικάρει σ’ αυτό;Αν δεν με ιντριγκάρει αυτό σε υπαρξιακό επίπεδο, τότε τι; Είναι σαν να με ρωτάς « τι σε ιντριγκάρει στο να βρεθείς για μια βδομάδα με τον Αλ Πατσίνο».Δεν θέλει ρώτημα, ούτε απάντηση επιδέχεται.
-Δεν ξέρω αν έχετε παρακολουθήσει την συνέντευξη του Μητροπολίτη Άνθιμου στην εκπομπή του Ant1 ‘’Τα Καρντάσιανς’’ όπου δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Ποια η άποψή σας γι’ αυτό το θέμα γνωρίζοντας βέβαια και την αγάπη σας για την θρησκεία;Δεν έχω απάντηση, δεν έχω δει τι είπε ο άνθρωπος.Δεν συνηθίζω να σχολιάζω μια φράση κάποιου εάν δεν έχω δει όλη την συζήτηση.Αυτό είναι δουλειά συγκεκριμένων εκπομπών.
-Είχατε πει ότι είχατε ερωτική σχέση με καθηγήτριά σας. Ποια η άποψή σας για τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας;Δεν είχα ερωτική σχέση με καμία καθηγήτρια και δεν έχω τίποτα να πω για ζευγάρια οποιασδήποτε ηλικίας. Ο καθένας κάνει ό,τι πιστεύει κι αγαπά.
-Εκτός από το ‘’Κάτω Παρτάλι’’ και το ‘’Σιρανό ντε Μπερζεράκ’’ θα σας δούμε κάπου αλλού;Στους Αχαρνής του Αριστοφάνη , στην Επίδαυρο και σε περιοδεία ανα την Ελλάδα, με την σκηνοθεσία να υπογράφει πάλι ο Γιάννης Κακλέας, και με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο,τον Φάνη Μουρατίδη,τον Άρη Σερβετάλη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Επίσης θα παρουσιάσω μια έκθεση με τίτλο «Πέτρα-Μολύβι-Ψαλίδι-Χαρτί» από 11 Μαίου-18 Μαΐου, στην γκαλερί Artshot, της Σοφίας Γαιτάνη, στην οδό Λεμπέση 9 στην Ακρόπολη , στα πλαίσια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ «SUMMERLOVERS», όπου θα παρουσιάσω Κολάζ,σκίτσα και 100 ξύλινα διαφορετικά γυαλιά της εταιρίας MARJOEYEWEAR, σχεδιασμένα από εμένα και επεξεργασμένα με τέσσερις διαφορετικές τεχνοτροπίες.
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
πετρα ψαλιδι μολυβι χαρτι καλφαγιαννης
Τυχαία Θέματα