O Xρήστος Ανθόπουλος στο Face2Face του Tvnea: ''Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο σε μια γυναίκα, αυτά είναι της στιγμής!''

10:46 17/12/2014 - Πηγή: TVNea

O Χρήστος Ανθόπουλος μιλά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει εάν είναι ερωτευμένος, αν κόβεται η εκπομπή ''Εεεεε'' αλλά και αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο modeling.
- -Mε τι ασχολούσασταν πριν γίνετε παρουσιαστής;- -Έχω μια εταιρία ρούχων με έδρα τη Ρώμη και τη Θεσσαλονίκη, έχω την εταιρεία παραγωγής με την οποία
έχω κάνει την εκπομπή ''Εεεεε'' καθώς και άλλες δουλειές ενώ ασχολούμουν και με το modeling για 12 χρόνια.
- -Η εικόνα που μας έχετε δείξει στην τηλεόραση είναι ενός ''τρελού'' ανθρώπου που θέλει να είναι το πειραχτήρι της παρέας. Ισχύει αυτό και στη ζωή σας; Έχετε περάσει περιόδους που θέλετε να είστε μόνος σας;- -Ναι έχω πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα που βλέπετε και στην κανονική μου ζωή. Αρκετές φορές θέλω να είμαι μόνος μου και να μην βλέπω άνθρωπο δίπλα μου.
- -Η εκπομπή σας απομυθοποιεί τους διάσημους με χιούμορ. Γιατί πιστεύετε αρέσει στον κόσμο να βλέπει άτομα που ο ίδιος ανέδειξε να απομυθοποιούνται;- -Είναι πιο ωραίο και ανθρώπινο να βλέπεις έναν άνθρωπο που θαυμάζεις σε πιο απλές και συνηθισμένες στιγμές.
- -Στην εκπομπή σας βλέπουμε συχνά να βαριέστε. Στην ζωή σας βαριέστε εύκολα με κάτι;- -Ναι βαριέμαι εύκολα και θέλω γενικά να κάνω πολλά πράγματα στην ζωή μου. -Οι καλεσμένοι σας ερχόμενοι στην εκπομπή γνωρίζουν τι θα περάσουν; - Όχι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα, μόνο ότι είναι μια χιουμοριστική- εναλλακτική εκπομπή στο Μega την συγκεκριμένη ώρα. Δεν ξέρει κάνεις τις ερωτήσεις που θα τους κάνω.
-Υπήρξε κάποιος καλεσμένος που ενοχλήθηκε και θέλησε να φύγει από την εκπομπή; - Στην αρχή όλοι νομίζω εκνευρίστηκαν αλλά στην συνέχεια το αντιμετώπισαν με χιούμορ καθώς όλοι οι καλεσμένοι που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή έχουν υψηλή αίσθηση του χιούμορ.
-Ποιο άτομο που δεν έχει εμφανιστεί στην εκπομπή σας θα θέλατε για καλεσμένο και γιατί; -Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που θα ήθελα να εμφανιστεί, έχουμε ήδη κάνει με πάρα πολύ μεγάλα ονόματα. Οπότε δεν μπορώ να σου πω κάποιον. - -Βλέπετε τα νούμερα τηλεθέασης; Σας αγχώνουν;- -Όχι, δεν ασχολούμαι ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαστε ένα πολύ νέο τηλεοπτικό προϊόν και εγώ ένα πολύ νέο τηλεοπτικό πρόσωπο ώστε να ασχολούμαι από τώρα με τα νούμερα τηλεθέασης.- -Ισχύουν οι φήμες που θέλουν την εκπομπή να κόβεται;- -Όχι, έχουμε συμφωνήσει κάποια επεισόδια και σχεδόν τα περισσότερα τα έχουμε γυρίσει ήδη.
- -Τι άλλο θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση; Θα μπορούσατε να μπείτε σε ένα καλούπι και να παρουσιάσετε μια εκπομπή με συγκεκριμένη δομή όπως το πρωινό;Δ -Δεν μπορώ να σας απαντήσω από τώρα. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα συζητήσω με την ομάδα μου τις προτάσεις που θα έχουμε.
- -Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να την ερωτευτείτε;- -Δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο, δεν υπάρχει κάποιο πρότυπο είναι της στιγμής αυτά.
- -Υπάρχει κάποια κοπέλα στη ζωή σας. Είστε ερωτευμένος;- -Είμαι πάντα ερωτευμένος.
- -Έχετε εργαστεί και ως μοντέλο. Σας έχει προσεγγίσει ποτέ ερωτικά εργοδότης σας όπως έχουν υποστηρίξει άλλα μοντέλα;- -Όχι, νομίζω αυτό για να γίνει πρέπει να το προκαλέσεις λίγο.
- -Είστε ιδιοκτήτης των ρούχων LELE clothing. Πως προέκυψε αυτή η ενασχόλησή σας;- -Προέκυψε λόγω της διαμονής μου στο εξωτερικό και αρκετά στην Ιταλία που είδα κάποια πράγματα και ότι μπορεί να μου δώσει ευκαιρίες και έτσι αποφάσισα με κάποια άτομα που είναι πολύ μέσα στο χώρο να μπω επιχειρηματικά σ’ αυτό.
- -Πλέον, έχουμε μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ποια ήταν τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα και τι θα θέλατε να σας φέρει ο καινούργιος χρόνος; - -Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια γιατί τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Όσο για τον καινούργιο χρόνο δεν θα ήθελα κάτι συγκεκριμένο, μου αρέσει να ζω το παρόν και να μην σχεδιάζω τίποτα για το μέλλον. Δεν προσδοκώ τίποτα.
Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Ανθόπουλο για αυτή την συνέντευξη!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα