Mελέτησέ το: Σπύρος Σιγούρος και Θέμης Μάλλης είχαν το καλύτερο ρεπορτάζ και την ορθότερη προσέγγιση για την Eurovision.

09:31 12/5/2014 - Πηγή: TVNea
Aπό όσες εκπομπές καταπιάστηκαν με την Eurovision-και δυστυχώς ήταν πολλές και αδαείς-ξέχωρισε με διαφορά ήθους και ώριμης προσέγγισης η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Όλοι ήταν σχεδόν εξαιρετικοί, δύο όμως ξεχώρισαν λόγω εμπειρίας και γνώσεων στο θέμα. Ο Σπύρος Σιγούρος-ο απεσταλμένος της εκπομπής στην Κοπεγχάγη- και ο αρχισυντάκτης της Θέμης Μάλλης αποτελούν εξαίρεση σε όλη
αυτή την ανωριμότητα και χαζομάρα που ακούστηκε, αλλά και γράφτηκε. Στην προσέγγισή τους, τις προβλέψεις τους, την κριτική τους ήταν εύστοχοι και σαφείς. Την ίδια στιγμή, ο Alpha επέδειξε άγνοια και ανωριμότητα. Ακόμα και η Σπυροπούλου, που δεν ξέρει από Eurovision ούτε τα βασικά, είχε γνώμη, έκρινε και μόνο που δεν την βάλανε να κάνει και ρεπορτάζ. Η άποψη οφείλει να είναι τεκμηριωμένη και ώριμη. Διαφορετικά, η δύναμη της τηλεόρασης διαμορφώνει εσφαλμένες εκτιμήσεις και "δίνει" μια άλλη κατάσταση από την πραγματική.
ΥΓ: Εξαιρετικός και ο τρόπος που χειρίστηκε η Ελεονώρα το περιστατικό με τον Σπύρο Σιγούρο και τον άνδρα ασφαλείας του κέντρου τύπου-από εκεί και η φωτογραφία.
Keywords
Τυχαία Θέματα