Mega: Ποιά ηθοποιό είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο της Sofia Vergara στο Modern Family!

16:01 28/1/2014 - Πηγή: TVNea
Αν και οι πρώτες σοβαρές με κουβέντες για το “Modern Family” έχουν γίνει και παρά το ότι τα
στελέχη του Mega φαίνεται να καταλήγουν στο πρόσωπο της Ζέτας Δούκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η απόκτηση της σειράς και η διανομή των ρόλων υπήρξε πραγματικός «πονοκέφαλος» για τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού.

Και αυτό, γιατί σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα στελέχη ψυχαγωγίας του τηλεοπτικού σταθμού ήθελαν στον βασικό γυναικείο ρόλο της σειράς που σαρώνει τα τηλεοπτικά βραβεία στο εξωτερικό, κάποιαν που να
μοιάζει στη Sofia Vergara.

Μια γυναίκα χυμώδη, με έντονα χαρακτηριστικά, κάποιαν με το στιλ, τον σωματότυπο και τη μεσογειακή ομορφιάς της Βάνας Μπάρμπα, την εποχή που ξεκινούσε την καριέρα της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Για τον ίδιο ρόλο, άλλωστε, συζητήσεις είχαν γίνει και με τη Ζέτα Μακρυπούλια και με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και με την Κλέλια Ρένεση. Για τη Ρένεση, μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι από το Mega της είχαν ζητήσει να σκουρύνει τα μαλλιά, προκειμένου να ξεκινήσει τα πρώτα δοκιμαστικά…

Πάντως, για τους αντρικούς ρόλους, το όλο ζήτημα, μάλλον ήταν πιο εύκολο, αφού Αντώνης Καφετζόπουλος και Κώστας Κόκλας θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών.

joytv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα