MEGA & EPSILON: Πόλεμος για τη Σουλτάνα Κιοσεμ!

20:31 18/8/2015 - Πηγή: TVNea
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε MEGA και Epsilon εξαιτίας της πολυαναμενόμενης τουρκικής σειράς «Σουλτάνα Κιοσέμ». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου και ήδη στην Ελλάδα τα ιδιωτικά κανάλια κοντραροχτυπιούνται για το ποιο θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα του σίριαλ.

Μετά το τέλος της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», η εταιρεία
παραγωγής Tims Production αποφάσισε να ετοιμάσει μια νέα ακόμα υπερπαραγωγή που θα βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα. Ετσι, μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη σειρά «Σουλτάνα Κιοσέμ», που θα βασίζεται στην πολυτάραχη ζωή μιας από τις ισχυρότερες γυναίκες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και μπορεί η σειρά -αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία- να κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο ήδη το MEGA και το Epsilon έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγοράσουν τα δικαιώματα. Το Μεγάλο Κανάλι παρόλο που κάθε σεζόν λέει πως δεν θα προβάλλει άλλο τουρκικό, όλο και κάποιο αγοράζει, ενώ το κανάλι του Περιστερίου φαίνεται να εκμεταλλεύεται την κατάσταση που επικρατεί στα άλλα κανάλια και κερδίζει έδαφος όσον αφορά στην προβολή των τουρκικών σειρών. Τι κι αν η μάχη ανάμεσα στα δύο κανάλια είναι αμφίρροπη, ωστόσο τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν πως η πρώτη χώρα που ήδη έχει αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς είναι η Ελλάδα. Τώρα μένει να δούμε ποιο θα την προβάλει...

ANT1 & STAR ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο ANT1 για πρώτη χρονιά φέτος, μετά από πέντε χρόνια επέλεξε να μην εντάξει στο πρόγραμμά του κάποια τουρκική σειρά. Αλλωστε, τόσο το «Karadayi» όσο και ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» (αναφερόμαστε στα δυνατά χαρτιά του καναλιού που έκαναν τηλεθέαση, καθώς υπήρξαν κι άλλες τουρκικές σειρές που έμειναν στη μέση επειδή δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία) έμειναν στη μέση, με τους τηλεθεατές να μη μάθουν ποτέ το φινάλε τους. Με τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στο εσωτερικό του καναλιού, ο ANT1 έχει επιλέξει φέτος να μην αγοράσει καμία σειρά από τους γείτονες.

Στο «στρατόπεδο» του STAR τώρα, οι ιθύνοντες αποφάσισαν επίσης να μην εντάξουν κάποια νέα ή παλιά τουρκική σειρά στο νέο τους πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει πως -προς απογοήτευση των τηλεθεατών- δεν θα μεταδοθεί ποτέ η συνέχεια της σειράς «Μαύρο Τριαντάφυλλο» που μάλιστα για τα δεδομένα του καναλιού έκανε πολύ καλά νούμερα. Το κανάλι έχει επιλέξει να «ξεπαγώσει» όλες τις ελληνικές και κυπριακές παραγωγές που είχε στο συρτάρι. Ετσι το νέο πρόγραμμα του STAR θα βασίζεται σε ένα 100% ελληνικό πρόγραμμα.

Πηγή:tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
σουλτανα στο αντρικό, κιοσέμ νουμερα τηλεθεασης
Τυχαία Θέματα