Kώστας Αρζόγλου: "Η τηλεόραση πια είναι φθηνή και φτηνή"!

11:37 28/9/2012 - Πηγή: TVNea

"Φθηνή σε χρήματα και φτηνή σε γούστο", βρίσκει την τηλεόραση ο Κώστας Αρζόγλου και δηλώνει ότι βαριέται τα τουρκικά σήριαλ.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Η Ελλάδα αύριο" με αφορμή την επάνοδό του στο θέατρο "Τόπος Αλλού" όπου συμπρωταγωνιστεί με την κόρη του στο έργο "Ζουβέ Ελβίρα" ο Κώστας Αρζόγλου μιλά και για την τηλεόραση.
"Η τηλεόραση πια ειναι φθηνή και φτηνή. Φθηνή σε χρήματα και φτηνή σε γούστο", δηλώ νει
χρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνεχίζει:. "Βαριέμαι να ακούω την τουρκική γλώσσα και βαριέμαι και τη θεματολογία. Αυτά τα σίριαλ τα έχει κάνει η Ελλάδα πριν από 30 χρόνια. Μόνο που τώρα έχουν ιλουστρασιόν περιτύλιγμα. Νομίζω ότι ειναι φτηνά και γι' αυτό παίζονται, μιας και αποφεύγει το κάθε κανάλι να μπει στην περιπέτεια μιας παραγωγής. Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό, διαφορετικά η μόνη μας λύση και επικοινωνία με το κοινό Θα είναι το θέατρο.
Ολοκληρώνοντας, ο Κώστας Αρζόγλου κάνει μια δυσμενή πρόβλεψη: "Η τηλεόραση δανειζόταν αυτά που έχουμε κάνει στο θέατρο. Το θέατρο είναι η βάση μας. Τώρα, τα νέα παιδιά, που είναι γέννημα θρέμμα της τηλεόρασης και ζουν από αυτή, Θα λιμοκτονήσουν. Χωρίς έπαρση το λέω, σε εμάς τους πεπειραμένους, το θέατρο είναι και ήταν πάντα το μόνο απoκούμπι". http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα