"Joy": Πρεμιέρα νέας εκπομπής σε λίγο στον ΣΚΑΪ!

16:01 9/2/2013 - Πηγή: TVNea

Το JOY, η νέα τηλεοπτική γυναικεία πρότασητου ΣΚΑΪ, κάνει πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις17.00 και θαπροβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Στα πιο χαλαρά απογεύματα της εβδομάδας,αυτά του Σαββάτου και της Κυριακής, το JOY προσφέρει γυναικεία ενημέρωση, προτάσεις γιαμόδα, ομορφιά, μαγειρική, οικιακή οικονομία,
υγεία, διατροφή, fitness,cinema, θέατρο, βόλτες στην πόληγια hipstersκαι οικογένειες ενώ μας συστήνει ανθρώπουςπου αξίζει να γνωρίσουμε, ανθρώπους που έχουν μια ιστορία να διηγηθούν και μιαεμπειρία να μοιραστούν, «επώνυμους» και «ανώνυμους». Στηνκαθημερινότητα που αλλάζει το JOY ανακαλύπτει το νέο τρόπο ζωής.Φυσικά η μαγειρική έχει ξεχωριστή θέση στο JOY. Ο ΓιάννηςΑποστολάκης και οι καλύτεροι έλληνες food bloggersπροτείνουν συνταγές γι αυτούς που ξέρουν να μαγειρεύουν και γι αυτούς που πάνταήθελαν να μάθουν αλλά δεν το τολμούσαν.
ΤοJOY είναι μια ολόφρεσκη τηλεοπτικήπρόταση στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα θέματα του όπως ταπαρουσιάζουν οι έμπειροι δημοσιογράφοι του.Έναζωντανό δίωρο videoclip τηςσημερινής ζωής στην Ελλάδα με κινηματογραφική εικόνα και ραδιοφωνική μουσική.
Keywords
Τυχαία Θέματα