International tv:Τα νέα του Glee

10:15 16/8/2011 - Πηγή: TVNea

Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η 3η Season του Glee, και παρόλα αυτά η σεναριογραφική ομάδα έχει πάρει ήδη την έγκριση για την 4η Season από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox δικαίως βέβαια, μιας και το Glee, πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά Αμερικανικής παραγωγής των τελευταίων χρόνων. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όμως τους τους τηλεθεατές οι οποίοι περιμένουν να δουν (και στην 4η Season) τους τρεις βασικότερους
πρωταγωνιστές Cory Monteith (Finn Husdon), Lea Michele (Rachel Berry), και Chris Colfer (Kert Hummel) οι οποίοι σύμφωνα με τον αρχικό σεναριογράφο Ryan Murphy, μένουν εκτός του cast της σειράς από την 4η Season. Μια δυσάρεστη είδηση όμως περίμενε και τους τρεις πρωταγωνιστές οι οποίοι πληροφορήθηκαν ότι μένουν εκτός από το Twitter, καθώς ο αρχικός σκηνοθέτης Ryan Murphy προτίμησε να το ανακοινώσει μέσω twitter χωρίς να τους έχει προϊδεάσει νωρίτερα. Κανένας από τους τρεις Πρωταγωνιστές όμως δεν κράτησε κακία στον Ryan, καθώς εμπιστεύονται απόλυτα το συγγραφικό του ταλέντο. Στο κάτω κάτω, θα ήταν μη ρεαλιστικό να συνεχίσουν καθώς και στην Αμερική το Λύκειο (High-School) διαρκεί 3 χρόνια. "Θα μπορούσα να τους κρατήσω 6 χρόνια αλλά θα δημιουργούταν έντονη κριτική ότι η σειρά είναι μη ρεαλιστική" δήλωσε ο δημιουργός του Glee. Επίσης τόνισε ότι περισσότεροι χαρακτήρες μένουν παρά φεύγουν στον 4ο κύκλο. Πάντως το τηλεοπτικό κανάλι Fox, την θερινή περίοδο,όσο δηλαδή απείχε το Glee από τις οθόνες, φρόντισε να το αντικαταστήσει με το Reality Show "The Glee Project" το οποίου το έπαθλο είναι να κάνεις Guest εμφάνιση στα νέα επεισόδια.
Προσωπικό σχόλιο: Έξυπνη πάντως η ιδέα να δημιουργηθεί κάτι νέο (The Glee Project) και να μην προβληθούν τα επεισόδια σε επανάληψη (κάτι που συνηθίζεται στην Ελλάδα).
 συντάκτης:Kyriakos 
Keywords
Τυχαία Θέματα