Indila: Ο Μιχάλης με άγγιξε με την καρδιά του - Θα του έγραφα τραγούδι!

09:46 4/5/2014 - Πηγή: TVNea
Η μικροκαμωμένη Γαλλίδα, που τραγούδησε στη σκηνή του «Voice», μας άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την επιτυχία του «Derniere Danse», τον λόγο που κρατά κρυφή την ηλικία της και την επιθυμία της να ξαναέρθει στην Ελλάδα Η Adila Sedraia ή αλλιώς Indila είναι η «απροσδιορίστου» ηλικίας Γαλλίδα, που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τους Έλληνες να σιγοτραγουδούν το κομμάτι της «Derniere Danse», το οποίο μέχρι σήμερα μετράει περί τα 55 εκ. views.

H
μικροκαμωμένη Γαλλίδα έχει κερδίσει το κοινό, αφού η επιτυχία που γνωρίζει αυτό το διάστημα στη χώρα μας είναι τεράστια, μιας και όλοι μιλούν για το κομμάτι της, το οποίο έχει καταφέρει να αγγίξει τις ψυχές του κόσμου, ακόμα και αν πολλοί δεν καταλαβαίνουν το νόημα του... «Τελευταίου Χορού».

Η Indila αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα μιας και δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του δημοφιλούς σόου «The Voice», για να εμφανιστεί στο stage και να ερμηνεύσει το hit που έχει σκαρφαλώσει στα τσαρτς με ένα διαφορετικό όμως τρόπο.

Το βράδυ της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε την ερμηνεύτρια σε μία διασκευή του «Derniere Danse», την οποία επιμελήθηκε και συμμετείχε ο Μιχάλης των Stavento.

Το protothema.gr συνάντησε την Indila αμέσως μόλις κατέβηκε από τη σκηνή, όπου ενθουσιασμένη και χαρούμενη από την υποδοχή του κόσμου μας μίλησε για το κομμάτι της και όχι μόνο...

Τον τελευταίο καιρό γνωρίζεις μεγάλη επιτυχία αφού το κομμάτι σου «Derniere Danse» έχει σκαρφαλώσει στα τσαρτς. Αλήθεια σε έχει επηρεάσει, έχεις αλλάξει;
Nαι βεβαίως με άλλαξε. Με άλλαξε προς το καλύτερο όμως. Ο μικρός μου, δικός μου κόσμος άλλαξε, αλλά ελπίζω εγώ να έχω μείνει παρόμοια.

Πώς κρίνεις το γεγονός ότι το κομμάτι σου έχει αγαπηθεί από τους Έλληνες ακόμα και αν πολλοί από αυτούς δεν καταλαβαίνουν το νόημά του;
Eίναι πραγματικά μαγικό αλλά αυτό αποδεικνύει ότι τα συναισθήματα δεν γνωρίζουν σύνορα και αυτός είναι ο ρόλος της μουσικής.

Είναι ένα ερωτικό τραγούδι;
Nαι, είναι ένα ερωτικό τραγούδι αλλά είναι επίσης ένα τραγούδι που μιλάει για τον πόνο... Για τον πόνο που έχουμε όταν δεν μπορούμε να βρούμε τη θέση μας μέσα σ' αυτόν τον κόσμο.

Περίμενες αυτή την επιτυχία;
Όχι. Αντιθέτως δεν το περίμενα καθόλου και συγκεκριμένα όταν ανεβάσαμε το τραγούδι στο internet δεν ήξερα πόσα χτυπήματα θα έχει... Περιμένα 100 – 200... αλλά όχι όλο αυτό που έχει συμβεί.

Η οικογένειά σου σε στηρίζει στη μέχρι τώρα πορεία σου;
Mε στηρίζει πάρα πάρα πολύ και την ευχαριστώ. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα γιατί αυτή η στήριξή τους με βοηθάει να βρω την ισορροπία μου.

Θα έκανες κάποια extreme εμφάνιση αν αυτό βοηθούσε την καριέρα σου;
Όχι γιατί και δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Πιστεύω πως η μουσική δεν είναι αυτό αλλά πολύ περισσότερα... Για την καριέρα μου δεν θα έκανα ποτέ κάτι αντίθετο στα πιστεύω μου.

Πώς αισθάνθηκες όταν ανέβηκες στη σκηνή του «Τhe Voice»;
Ήταν καταπληκτικό. Μόλις μπήκα και είδα αυτή την αγάπη που μου χάρισε ο κόσμος δεν ήθελα να φύγω...

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Μιχάλη από τους Stavento;
Καταρχήν είναι πολύ απλός στη συνεργασία και πολύ επαγγελματίας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως κατάφερε να κάνει ένα πολύ ωραίο remix του «Derniere Danse». Το πέτυχε!

Από όσο γνωρίζω δίνεις κομμάτια σου σε rnb τραγουδιστές στην Γαλλία. Ο Μιχάλης σε εμπνέει για να του γράψεις;
Bεβαίως γιατί η μουσική έρχεται από την καρδιά και ο Μιχάλης με άγγιξε με την καρδιά του. Όποτε θα του έγραφα...

Το «The Voice» βασίζεται στη φωνή. Πιστεύεις πως για να κάνει ένας καλλιτέχνης καριέρα πρέπει να διαθέτει όλο το «πακέτο»;
Η δική μου άποψη είναι πως μετρούν τα συναισθήματα και πως με αυτά θα καταφέρεις να αγγίξεις τον κόσμο...

Ο Νίκος Αλιάγας είναι ο παρουσιαστής του αντίστοιχου γαλλικού σόου. Γνωρίζεστε προσωπικά; Ποια είναι η σχέση σας;
Έκανα μία συνέντευξη μαζί του και ένιωσα σαν μικρό κοριτσάκι αφού τον αισθάνθηκα πραγματικά σαν τον μεγάλο μου αδελφό. Ήθελε τόσο πολύ να είμαι καλά και να τα καταφέρω! Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι περήφανη για τον Νίκο Αλιάγα...

Θέλω να σε ρωτήσω γιατί έχεις αυτή την μεγάλη αγάπη για την Ινδία;
Θεωρώ τον εαυτό μου ένα παιδί του κόσμου. Αυτό που μου αρέσει από την Ινδία είναι η κουλτούρα, τα χρώματα, τα ρούχα, τα πάντα.

Έχεις ρίζες από την Ινδία;
«Je suis une enfant du monde», λέει το κομμάτι μου που σημαίνει πως είμαι παιδί του κόσμου... Είμαι από όλα τα κράτη.

Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από την ηλικία σου. Γιατί δεν την αποκαλύπτεις;
Γιατί για μένα αυτό δεν έχει ιδιαίτερο βάθος. Θέλω να κερδίσω τον κόσμο με τη μουσική μου και όχι με την ηλικία μου η οποία δεν έχει καμία σημασία.

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεσαι τη χώρα μας. Έχεις προλάβει να γυρίσεις την Αθήνα; Με τι έχεις εντυπωσιαστεί;
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τίποτα. Αυτό που είδα είναι η καρδιά του κόσμου που είναι το πιο σημαντικό για να με κάνει να θέλω να γυρίσω ξανά κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

protothema
Keywords
Τυχαία Θέματα