H Νικολούλη δε μασά τα λόγια της...

16:41 24/9/2011 - Πηγή: TVNea
(upd:Η 1η εκπομπή σημειώσε ποσοστό 17,1%.)
Τι είπε η παρουσιάστρια στο 'Μπλα Μπλα' με αφορμή τη χθεσινή της πρεμιέρα?
-«Χαιρετώ τη γλυκιά παρέα! Kαι για μένα είναι χαρά που σας ακούω παιδιά και μέσα από την καρδιά μου να πάνε καλά για όλους τα πράγματα εύχομαι», ήταν η πρώτη φράση της Αγγελικής Νικολούλη προς την παρέα της καθημερινής  μεσημεριανής εκπομπής του Alter.

«Μπαίνουμε στη 17η τηλεοπτική χρονιά με την αισιοδοξία ότι δεν θα έχει διακοπές κι εμπόδια και να είμαστε κοντά στους ανθρώπους όπου η κοινωνία αδυνατεί πια
να καλύψει τις ανάγκες τους. Απόψε η βραδιά είναι ενδιαφέρουσα, έχει θρίλερ, ανατροπές, εξελίξεις», είπε για τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» και πρόσθεσε: «Λίγο- πολύ είμαστε αγχωμένοι όλοι, γιατί αγαπάμε όλοι αυτό το κανάλι κι ελπίζουμε ότι οι τράπεζες θα σκύψουν στο Alter που έχει μπει στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα και καθυστερούν εσκεμμένα και θα δώσουν λύση στους 750 εργαζόμενους του καναλιού».

Μάλιστα, τόνισε με νόημα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μη με κουρδίζεις, γιατί θα πω πολλά σήμερα που είναι πρεμιέρα!» και πρόσθεσε:
«Δεν αρκεί η καλή διάθεση των εργαζόμενων και της εργοδοσίας, θα πρέπει αυτοί που κάθονται σε καρέκλες να δώσουν τη λύση στις τόσες οικογένειες εδώ».

Όσο για τα κομπλιμέντα που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής για την αδυνατισμένη σιλουέτα της, η γνωστή δημοσιογράφος διέψευσε πως αδυνάτισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λέγοντας: «Το αντίθετο», για να πάρει την απάντηση της 29χρονης παρουσιάστριας: «Ψαρεύεις κομπλιμέντα, γιατί σε είδαμε στο “ΟΚ!” και η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας!».
Keywords
Τυχαία Θέματα