H απίστευτη εξομολόγηση κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού: Δεν θα ξεπεράσω τον χωρισμό... Δεν θα τον κάνω ρεζίλι... Η κόρη μου το έμαθε από την τηλεόραση!

11:01 26/7/2013 - Πηγή: TVNea
"Νομίζω οι πληγές του χωρισμού μου δεν θα κλείσουν ποτέ. Δεν το ξεπερνάς. Μπορεί να προχωράς στη ζωή σου, αλλά τόσο σημαντικά κεφάλαια δεν κλείνουν ποτέ. Αυτό που μπορείς να κάνεις μόνο είναι να απαλύνεις τις πληγές. Θα είναι πάντοτε όμως ανοιχτές".

"Δεν θα μπορούσα να μιλήσω άσχημα για οποιονδήποτε άνθρωπο -πόσω μάλλον για τον πατέρα των παιδιών μου. Ότι και αν συνέβη μεταξύ μας, αφορά μόνο εμάς τους δύο. Οτιδήποτε έχω να πω σε έναν άνθρωπο, το λέω προσωπικά. Δεν θα τον κάνω ρεζίλι. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αλήθεια, να κοιτώ στα μάτια αυτόν στον οποίο απευθύνομαι. Έτσι λειτουργώ! Δεν θα εξευτέλιζα κανέναν δημόσια".

"Για μένα το κεφάλαιο Κωνσταντίνος δεν θα κλείσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να το πράξω. Αν επιθυμεί να το κάνει ο ίδιος είναι δικαίωμά του. Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος".

"Η δεύτερή κόρη μας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ξέρει τίποτα, γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνει. Η μεγάλη κόρη μας το έμαθε σχετικά αργά, πολύ πρόσφατα. Δεν είχε καταλάβει τίποτα και δυστυχώς, το άκουσε μέσα από την τηλεόραση εντελώς τυχαία".

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Νίνα Λοτσάρη αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα, άγνωστες πτυχές από τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη...

Πηγή: zappit
Keywords
Τυχαία Θέματα