H Sandra Bullock και ο Ryan Reynolds είναι ζευγάρι!

17:12 8/9/2011 - Πηγή: TVNea
Toυ 'ρίχνει' 12 χρονάκια η Sandra!
Όποιος είχε δει την ταινία «The Proposal» θα μπορούσε να εύκολα να τους φανταστεί ζευγάρι και στη ζωή. Τελικά αυτό το σενάριο τους προέκυψε αρκετό καιρό μετά, αν και όπως λένε φίλοι και γνωστοί τους, η χημεία υπήρχε ματαξύ τους και off camera.
Στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού ΟΚ! μάθαμε πως η Sandra Bullock και ο Ryan Reynolds είναι πια ζευγάρι. Παρότι και οι δύο αποφεύγουν τις δηλώσεις
και τους δημοσιογράφους, δεν μπορούν να κρύψουν πως αισθάνονται ο ένας για τον άλλο. «Για χρόνια οι φίλοι τους προσπαθούσαν να τους πείσουν να γίνουν ζευγάρι. Ήταν λες και όλοι μπορούσαν να δουν ότι ήταν τρελοί ο ένας για τον άλλον εκτός από τους ίδιους», αποκαλύπτει φιλικό τους πρόσωπο στο περιοδικό.
Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούν συνεχώς μαζί δημόσια, με κοινές εμφανίσεις σε πρεμιέρες και των δύο, και αποκορύφωμα τις
καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον 19 μηνών γιο της Sandra. Πάντως προτιμούν να μένουν στο σπίτι, όπως δήλωσε η ίδια πηγή στο περιοδικό: «Τους αρέσει να παραγγέλνουν απ’ έξω, να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές και να χαλαρώνουν. Είναι και οι δύο πολύ προσγειωμένοι άνθρωποι».(Πηγή:Stylista.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα