Greek Idol 2 - O Mεγάλος Τελικός!

21:30 25/6/2011 - Πηγή: TVNea
21:10 Οι δύο υποψήφιοι βγήκαν μαζί στη σκηνή και τραγούδησαν για πρώτη φορά ντουέτο, το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου "Έχω εσένα"

ΥΓ
Πόσο ρούζ έβαλαν στη Μαλού; 

21:07 Μετά τη Ρούλα, βγήκε και η κριτική επιτροπή στη σκηνή! Η Έλλη κλεβει και πάλι τις εντυππώσεις! Sexy και όποιος αντέξει...έχω άδικο;

 21:00 Ακριβώς στην ώρα του ο Alpha έκανε την έναρξη του Show. Μια ιδιαίτερη και πολύ καλή έναρξη. Μουσική, φώτα καπνός και πυροτεχνήματα και μια Ρούλα πιο Sexy και καλοντυμένη από κάθε άλλη φορά καλως όρισε το κοινό.

 .................
Το Greek Idol έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στους δέκετες μας το 2010! Μετά από έναν αρκετά επιτυχημένο κύκλο, οι υπευθυνοι του Alpha αποφάσισαν να κάνουν και το 2ο κύκλο του talent show. Ενα Show που έκανε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα, αν και μερικοί θεωρούν πως θα μπορούσε να κάνει και μεγαλύτερα νούμερα. Μετά από οντισιόν, live shows, κόντρες και αποχωρήσεις ήρθε η μέρα του μεγάλου τελικού. Μαλού ή Παναγιώτης; Παναγιώτης ή Μαλού; Ποιός από τους δύο θα καταφέρει να κατακτήσεις τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού; Σε λίγο ξεκινάει το Show!
Keywords
Τυχαία Θέματα