Greek Idol - Μαρία: "Λυτρώθηκαν που έφυγα"

12:55 23/6/2011 - Πηγή: TVNea
Οχι μόνο δεν πήρε πίσω όσα είπε στο προηγούμενο live, αλλά ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά, εξαπολύοντας νέα βέλη κατά της κριτικής επιτροπής. Ο καβγάς της Μαρίας Θεοδότου με τους Καπετανίδη, Κοκκίνου, Κωστόπουλο ήταν το σημείο αναφοράς πριν από μία περίπου εβδομάδα στο «Greek Idol». Ενας καβγάς που συνεχίζεται με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση μετά και τη λήξη του ημιτελικού, που βρήκε τη Μαρία εκτός ριάλιτι.

«Φάνηκε σαν να λυτρώθηκαν που έφυγα», τόνισε στην «Espresso» η
23χρονη από τη Λεμεσό, που στη συνέχεια γίνεται πιο επιθετική για την τριάδα της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «περίεργη» τη στάση που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της. «Δεν με χαιρέτησαν, όπως τα άλλα παιδιά που αποχωρούσαν στο τέλος, και η κυρία Κοκκίνου με χαιρέτησε από μακριά. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί ένιωθα από πριν ότι θα αποχωρήσω. Αφού όμως δεν ήθελαν να έρθουν να με χαιρετήσουν, δεν πειράζει. Ολα είναι μια χαρά. Δεν παίρνω κάτι από όσα είπα γιατί ακόμα και στην αποχώρησή μου απέδειξαν ότι είχα δίκιο. Ηταν η ίδια χλιαρή κριτική που είχα πάντα. Φάνηκε σαν να λυτρώθηκαν που έφυγα».

Η Μαρία δεν μπορεί να μη μιλήσει και για τον πατέρα της, η αναφορά στον οποίο ήταν η αφορμή να «εκραγεί» στο προηγούμενο live.

«Ηταν άσχημο να μπλέξουν κάποιο οικογενειακό πρόσωπο μέσα στο σόου. Ο πατέρας μου προσβλήθηκε πολύ από αυτά που είπαν οι τρεις κριτές, γι’ αυτό και δεν ήρθε στον ημιτελικό να με καμαρώσει. Δεν είχε λείψει σε κανένα live. Καθόταν πάντα κύριος, χωρίς να σχολιάζει καμία κριτική, που ήταν πολύ καυστικές απέναντί μου. Και ο άνθρωπος βρέθηκε εκτεθειμένος από το πουθενά. Μου είπαν πως είμαι αναιδής, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να το εκτιμήσουν που όσα είχαν να πω τα είπα μπροστά τους, και όχι πίσω τους ή σε κάποια άλλη εκπομπή. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα κάτι και το είπα».

Η Μαρία θα εμφανιστεί και αυτό το Σάββατο στον μεγάλο τελικό μαζί με όσους έχουν αποχωρήσει, ενώ ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και η Μαλού Κυριακοπούλου θα δίνουν τη μάχη για τον τίτλο του «Greek Idol».

Πηγή: Espressonews
Keywords
Τυχαία Θέματα