George, come to Greece! Think about it...

12:46 18/2/2014 - Πηγή: TVNea
Έχεις βρει το μπελά σου μ' εμάς τους Έλληνες. Μην ξεχνάς όμως George: όποιος μπλέκει με τους Έλληνες, του βγαίνει σε καλό!
Ήρθαν οι Ρωμαίοι να μας κατακτήσουν, τους κατακτήσαμε με τον πολιτισμό μας. Πήραν τους φιλοσόφους της Ελλάδας στη Ρώμη για να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους τον ελληνικό πολιτισμό και όχι μόνο! Και τους έμαθε όλος ο κόσμος!
Ήρθε ο Ξέρξης, έμπλεξε κι αυτός, έμεινε στην ιστορία...
Plus, δική του ταινία στο Χόλλιγουντ! 300 Rise of an empire...
Έτσι είναι George...
είμαστε celebrity λαός. Έλα να γυρίσεις μία ταινία στην Ελλάδα! Θα τη γυρίσουμε στην Κέρκυρα. Καλά, αν δεις την Κέρκυρα, θα τα ξεχάσεις όλα τ' άλλα! Ποιό Κόμο και ποιά βίλα...
Όπως λέει και σε μία κάρτα...The gods of the sun, the sea and the hospitality have chosen Greece! Why not you, George?
Σου αφιερώνουμε και τέσσερις φωτογραφίες για να σε καλοπιάσουμε
Κέρκυρα Κουσπάδες, Κέρκυρα Ο Παναγιωτόπουλος δε σού 'στειλε μια carte postale με την Ακρόπολη, με τις Κυκλάδες...έστω έναν τόμο με την ιστορία των γλυπτών!
Καλά, έτσι και μας βοηθήσεις να επιστραφούν τα γλυπτά, ξέρεις τί έχει να γίνει για χάρη σου; Την Μελίνα Μερκούρη που αγωνίστηκε για τα γλυπτά και είπε σε συνομιλητή της το περίφημο ''Have you seen many parthenons in the world?'' ξέρεις τι κάναμε στο μετρό για χάρη της; Μια γιγαντοαφίσα ΝΑ! Απ' το πρώτο βαγόνι ως το τελευταίο!
Εσένα θα σου βάζουμε μία γιγαντοαφίσα έτσι απλωμένη στο Μουσείο κάθε φορά που θα βγάζεις ταινία! Ξέρεις πόσα εκατομμύρια θα τη βλέπουνε; Ούτε promotion, ούτε τίποτα! 7.000 επισκέπτες τη μέρα. 7.000 per day George!
Κοίταξε... το Μάϊο καλά είναι. Μετά έχει ζέστη, πιο πριν έχεις δουλειές... τέλος Μαΐου καλά είναι. Γιατί δεν μπορεί να παρουσιάζεις την ταινία σου ''The Monuments men'' και να μην κάνεις ένα πέρασμα από την χώρα μας που είναι ένα monument ολόκληρη!
Και ακόμη, αν δεν έχει ενδιαφέρον για το Χόλλυγουντ μία ταινία που να έχει μέσα Βρετανούς και Τούρκους και λόρδους και βρώμικες συμφωνίες με φόντο ένα φυσικό τοπίο, όπως αυτό της Αθήνας και του ιερού βράχου, ένα θέμα παγκόσμιας εμβέλειας,τότε τί έχει ενδιαφέρον;
Απορία: εμείς θέλουμε, το 70% των Βρετανών θέλει, ο Τζωρτζ θέλει, μα ποιός είναι ο αίτιος αυτής της καθυστέρησης;
Keywords
Τυχαία Θέματα