Fatmagul & Δανδουλάκη συνεχίζουν να είναι...ακίνδυνες

18:31 25/2/2013 - Πηγή: TVNea
Aλλη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε,με τα επιτελεία Mega-Ant1 σε αναβρασμό. Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού βλέπουν τη Fatmagul να μένει... έτη φωτός πίσω από το 'Σουλειμάν,ο οποίος συνεχίζει με εντυπωσιακά ποσοστά 32%-25%. Αν και το τουρκικό σήριαλ του Mega δείχνει-τις τελευταίες 2 ημέρες- ανοδικές τάσεις στο 19%,οι προσδοκίες του 20+ αργούν ΠΟΛΥ να εκπληρωθούν.Ο μέσος όρος της Fatmagul
έκλεισε στο 16,2%...
Την ίδια ώρα,'πάρτυ' συνεχίζει το 'Κορίτσι' που αγάπησα,με μ.ο εβδομάδας στο 27%.Φυσικά,η προοπτική του 'Βαλς' μοιάζει ευοίωνη,καθώς το τουρκικό σήριαλ ολοκληρώνεται στις 15.03.Προς ώρας, διαφορά των 2 σήριαλ αγγίζει τις 10 μονάδες (9,7).
Αν και μηδαμινή μερίδα του τύπου αναφέρεται στα 'εξαιρετικά νεανικά κοινά' του σήριαλ,το κανάλι κρατά χαμηλούς τόνους.Δεν πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι,αλλά ένα σήριαλ,για το οποίο πληρώνονται δικαιώματα στους ηθοποιούς.
(Αν ο Γ.Λάτσιος σήκωνε ψηλά τη 'σημαία' των νεανικών κοινών όπως τις προηγούμενες σεζόν,θα αναιρούσε την επιτυχία της prime time,εκεί που το κανάλι παραμένει πρώτο 3 μήνες,αν και 2ο στα νεανικά κοινά...)
Keywords
Τυχαία Θέματα