F1σήμερα σε απευθείας μετάδοση στο Grand Prix Σιγκαπούρης

08:39 23/9/2012 - Πηγή: TVNea

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 14οαγώνα της χρονιάς, το GP Σιγκαπούρης.
Τα φώτα ανάβουν στο μεγάλο λιμάνι τηςΑνατολής. 1.600 λαμπτήρες θα κάνουν τη νύχτα μέρα στη Σιγκαπούρη για τον ένακαι μοναδικό νυχτερινό αγώνα της F1. Ζέστη και υγρασία φέρνουν τους πιλότουςστα όρια, στην προσπάθειά τους να προλάβουν το χρονόμετρο και να αποφύγουν τιςμπαριέρες.
Όλα αυτά στον μεγαλύτερο σε διάρκεια αγώνα τηςχρονιάς που περιλαμβάνει 61 γύρους με ρυθμό περίπου 1:50 ανά γύρο, χωρίς ναλάβει κανείς υπόψη του το μετεωρολογικό δελτίο που, ως συνήθως, προβλέπειβροχές.
Στην ωριαία εκπομπή
F1 Countdown, πουπροηγείται της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, δείτε τι κατέγραψε η κάμερα τουAlpha από την προσπάθεια του Σταμάτη Κατσίμη στο Mini Challenge τηςΒαλελούνγκα. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής καιστον σχολιασμό του αγώνα. Ακόμη, δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη τουαγωνιστικού διευθυντή της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.
Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοσητου αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και ΠάνοςΣεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μαςγυρνά πίσω στον χρόνο με το ιστορικό Τατόι.
Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!
F1 Countdown: 14:00Εκκίνηση αγώνα: 15:00http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα