Eurovision 2017 -Το σήριαλ συνεχίζεται...

15:29 25/3/2017 - Πηγή: TVNea
Ιστορίες απείρου κάλους ζούνε όσοι εμπλακούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο είτε ως συμμετέχοντες αλλά και είτε και ως απλοί φαν στη φετινή διοργάνωση της Ουκρανίας.
Μια διοργάνωση που όπως πολλοί είχαμε προβλέψει θα έχει πολλά προβλήματα ,μιας που δεν είναι τόσο μακρινό το παρελθόν που η Ελλάδα κέρδισε την πρώτη θέση εκεί το 2005, και με όσους βρέθηκαν εκείνη τη χρονιά στην Ουκρανία να έχουν να θυμούνται για όλη τους τη ζωή τα όσα..."έζησαν" εκεί.
Είμαστε όμως αισιόδοξοι μιας που οι Ουκρανοί δεν διστάζουν να μας υπόσχονται
μια άρτια διοργάνωση που θα αφήσει ευχαριστημένο ακόμα και τον πιο δύσκολο κριτή.. Θεωρητικά πρέπει να τους "εμπιστευτούμε". Είναι όμως εφικτό...?
Οι φαν "βομβαρδίζονται" κάθε μέρα από πολλές πληροφορίες -άλλες έχοντας βάση, κι άλλες αποτελούν μυθεύματα eurovisionoλόγων εντός και εκτός. που έπιασαν μια πένα ανεξέλεγκτοι και γράφουν σενάρια-ως άλλες Κασσάνδρες.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι φέτος δεν είναι στρωμένος με πέταλα ο δρόμος για το Κίεβο.
Όλα αυτά θα έπρεπε κάποιοι να τα σκεφθούν πριν δώσουν στη συγκεκριμένη χώρα το εισιτήριο για τη φετινή διοργάνωση. Γιατί να θυμίσουμε ότι πέρσι η Ευρώπη και το κοινό της είχαν άλλη προτίμηση για νικητή.
Η φετινή διοργάνωση όπως φαίνεται θα μείνει στην ιστορία για τα ευτράπελα που έως τώρα έχει να παρουσιάσει ,καταρχάς με καθυστερήσεις στην προετοιμασία της πόλης, με παραιτήσεις επιτελικών στελεχών της Ουκρανικής τηλεόρασης λίγο καιρό πριν ξεκινήσει η χώρα να υποδέχεται τους καλεσμένους της από όλη την Ευρώπη και όχι μόνον,με "αποκλεισμούς" χωρών ως ανεπιθύμητες , με την EBU να χρυσώνει το χάπι ζητώντας απο την "ανεπιθύμητη" Ρωσία να..μην παραβρεθεί αλλά σε απευθείας σύνδεση δορυφορικά (!) να ερμηνευτεί το τραγούδι της,την Ουκρανία να απορρίπτει και αυτή τη λύση (!) αλλά και με ταξιδιωτικές οδηγίες διαφόρων χωρών που εκδίδονται για όσους ταξιδέψουμε στο Κίεβο τον ερχόμενο Μάιο.
.Μια "Αλλα Dalla (s ) Eurovision (παραφράζοντας το ακόλουθο σατυρικό video που κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τους δήθεν "τίτλους" της Eurovision 2017 ως τίτλους έναρξης της πάλαι ποτέ Αμερικάνικης soap opera "Dallas") που ευχόμαστε όλοι να μας διαψεύσει, να κυλήσουν όλα ομαλά, και χωρίς προβλήματα για την ασφάλεια και την διαμονή των επισκεπτών στο Κίεβο και με την Ελλάδα έτοιμη και δυνατή. να επιβεβαιώνει όσους αυτή τη χρονιά στήριξαν στο "Τhis is love" τις ελπίδες τους για μια διάκριση..
Θα είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε το όποιο αποτέλεσμα ,να σεβαστούμε τη χώρα χωρίς προκλήσεις και θέσεις υπέρ ή κατά κάποιων λαών,να την ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία της και να υποδεχτούμε με τεράστια ανακούφιση την ανακοίνωση για την επόμενη χώρα που θα μας φιλοξενήσει.Καλή δύναμη στην Ελληνική αποστολή και
οι Eurovisionistas στις επάλξεις,συνεχίζουν να "θυμίζουν" το φετινό μήνυμα της χώρας μας στο πλανήτη :" This is love"..http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα