EuroneaDaily:Τα τελευταία νέα για το “Watch my Dance”

19:00 22/3/2011 - Πηγή: TVNea
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΤVNEAΣτην 19η και τελευταία θέση του πρώτου ημιτελικού κληρώθηκε να διαγωνιστεί ο Λ. Γιόρκας σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στην ελληνική αποστολή. Η τελευταία θέση θεωρείται κατ’ εξοχήν μία από τις ευνοϊκότερες καθώς το τραγούδι που διαγωνίζεται τελευταίο είναι και αυτό που οι τηλεθεατές συγκρατούν περισσότερο στην μνήμη τους. Να θυμίσουμε ότι και η Καλομοίρα είχε διαγωνιστεί στην τελευταία θέση του ημιτελικού (20η τότε).Παρά την ευνοϊκή κλήρωση, το έργο της ελληνικής συμμετοχής δεν είναι εύκολο. Ο πρώτος
ημιτελικός θεωρείται δυσκολότερος, γιατί σε αυτόν θα διαγωνιστούν 8 από τις συμμετοχές που ήδη έχουν πάρει τον τίτλο του φαβορί: Νορβηγία, Πολωνία, Τουρκία, Φινλανδία (όπως και οι χώρες του ρωσικού μπλοκ πουπάντοτεαλληλοϋποστηρίζονται) Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ρωσία. Αν συνυπολογίσει κανείς στον πρώτο ημιτελικό την Αλβανία και την Σερβία, με την παράδοση τους τα τελευταία χρόνια να κερδίζουν την συμμετοχή τους στον τελικό, καταλαβαίνει ότι οι προβλέψεις για πρόκριση του ελληνικού τραγουδιού έχουν υπάρξει και καλύτερες στο παρελθόν.Video clip δεν θα γυριστεί λόγω των περικοπών στο budget της ελληνικής συμμετοχής, ωστόσο ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης αποτελεί μέρος της αποστολής. Θα επιμεληθεί την σκηνοθετική κάλυψη του “Watch my Dance” στη ζωντανή μετάδοση του διαγωνισμού. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην προσπάθεια να επιτευχθεί μία εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση. Περιμένουμε τις πρώτες εικόνες από τις πρόβες στην σκηνή του Düsseldorf!Τέλος, το ελληνικό fun club της Eurovision ετοιμάζει για πρώτη φορά πάρτι στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής συμμετοχής και την γνωρμία μεταξύ των μελών του. Το πάρτι έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου στο café bar Zero, με djs τους Ilias V & Chris Z, και guest dj τον Taso Rizopoulo.

Κείμενο για το Tv nea
* Tάσος Ριζόπουλος(Σάββατο και Κύριακη στις 19:00  στην TV Θεσσαλονίκη   και στο cosmoradio 95,1 (καθημερινά 19.00 με 21.00)).
*Γιώργος Γεωργιάδης συνεργάτης του Τάσου Ριζοπουλου στα θέματα Eurovision.
Keywords
Τυχαία Θέματα