EuroneaDaily:Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η τελική πρόβα του Λούκα Γιόρκα

19:31 10/5/2011 - Πηγή: TVNea
Σήμερα στις 21:00 Live μετάδοση στο Tv nea
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η τελική πρόβα για την ελληνική αποστολή. Οι ελπίδες για μία θέση στον τελικό είναι αναπτερωμένες καθώς τα γραφεία στοιχημάτων αλλά και τα exit polls των φανς φέρνουν την χώρα μας στον τελικό. Τα φαβορί για πρόκριση είναι φυσικά: Αζερμπαϊτζάν, Νορβηγία, Ρωσία, Ουγγαρία,
Φινλανδία, Τουρκία. Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό μία θέση πρόκρισης θα διεκδικήσουν και οι: Πολωνία, Αρμενία, Ισλανδία αλλά και Ελβετία, Σερβία και Αλβανία που θεωρούνται μεν αουτσάιντερ, ωστόσο ο διαγωνισμός είναι πάντα απρόβλεπτος. Όλα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν από την βαθμολογία των επιτροπών αλλά και τις συμμαχίες. Στον δικό μας ημιτελικό συμμετέχουν πέντε πρώην σοβιετικές χώρες και δύο της πρώην Γιουγκοσλαβίας που με την αλληλοϋποστήριξή τους, θα επηρεάσουν την τελική κατάταξη.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Λούκα Γιόρκα, τον Stereo Mike, και συνολικά στην ελληνική αποστολή, με την προσδοκία να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα στον τελικό!!!


Κείμενο για το Tv nea
* Tάσος Ριζόπουλος, (τηλεοπτική εκπομπή στο tv Θεσσαλονίκη κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:00 και στο cosmoradio 95,1(καθημερινά 19.00 με 21.00)).
*Γιώργος Γεωργιάδης συνεργάτης του Τάσου Ριζοπουλου στα θέματα Eurovision.
Keywords
Τυχαία Θέματα