EuroneaDaily: Πολλά λεφτά θα βγάλει η πόλη από την Eurovision...

18:41 14/4/2011 - Πηγή: TVNea
Για τα σουβενίρ του διαγωνισμού σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη έκδοση του «EuroNea Daily» τώρα η πόλη του Ντίσελντορφ ανακοίνωσε συγκεκριμένους στόχους. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του τομέα εργασίας «Eurovision+2014», οι πωλήσεις θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα του δήμου.
«Είμαστε πεπεισμένη και έχουμε βάσιμα στοιχεία πως μόνο από τις πωλήσεις των σουβενίρ θα έχουμε χρηματοδοτήσει τα έξοδα του δήμου για τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ με τα πρώτα χρήματα έχουμε εξομοιώσει οικονομικά τις δαπάνες για τον στολισμό και τα έκτακτα συγκοινωνιακά μέσα που θα καλύψουν τις ανάγκες
των επισκεπτών», δήλωσε η εκπρόσωπος στην εφημερίδα Άαχενερ Ζάιτουνγκ και συνεχίζει: «Ήταν σωστό να επενδύσουμε στα σουβενίρ. Φανταστείτε πως πλέον έχουμε χρήματα να επενδύσουμε και στην προβολή της πόλης μας».
Η ομάδα εργασίας «Eurovision+2014» δημιουργήθηκε προκειμένου να ελέγξει την τουριστική προβολή της πόλης κατά την διάρκεια και μετά την Eurovision με αποκορύφωμα το 2014, όπου η πόλη θέλει να έχει μπει στην τελική πεντάδα της τουριστικής κίνησης στην Γερμανία. Πεντάδα που σήμερα καταλαμβάνουν το Βερολίνο, το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Κολωνία και Νυρεμβέργη.
Όσο για τις προετοιμασίες…
Αυτές τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Σκηνοθέτες, μεταφραστές, συντάκτες, εθελοντές και εργαζόμενοι του σόου θα έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις για πειραματισμούς αλλά και πρακτικά σεμινάρια από την Μεγάλη Τετάρτη. Οι υπεύθυνοι τονίζουν πως όλα θα είναι έτοιμα και μάλιστα η ιδέα των διοργανωτών ήταν να ετοιμαστούν όλα, έτσι ώστε να μπορούσε την Τρίτη του Πάσχα να ξεκινήσει ακόμη και ζωντανή μετάδοση. 
Keywords
Τυχαία Θέματα