EZEL: Έχασε από το «Arka Sokaklar»

17:55 26/6/2011 - Πηγή: TVNea
ΜΕΤΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Την  προηγούμενη Δευτέρα η δραματική-αστυνομική σειρά «Ezel» γιόρτασε την πρεμιέρα της στην Ελλάδα στον ΑΝΤ1, την ίδια μέρα και ίδια ώρα οι Τούρκοι τηλεθεατές απολάμβαναν στο ATV το συνταρακτικό τελευταίο επεισόδιο. Ωστόσο η σειρά δεν κατέκτησε το βασίλειο στους πίνακες τηλεθέασης. Συνολικά η σειρά χτύπησε την τέταρτη θέση στους πίνακες του εμπορικού κοινού, σύμφωνα με τα
επίσημα στοιχεία μετρήσεων. Το τελευταίο «Ezel» έκλεισε με μερίδιο στο 15,6% και προηγήθηκε η δραματική αστυνομική σειρά «Arka Sokaklar» (Πίσω Σοκάκια) στο δίκτυο Kanal D με 18,3%. Οι δύο εμπορικές σειρές αντιμετώπισαν την αυλαία του Survivor διασήμων που στο δίκτυο Show χτύπησε επί τρεις ώρες υψηλές τηλεθεάσεις.  Το τελευταίο επεισόδιο με την τελευταία δοκιμασία χτύπησε 40,8% στο εμπορικό κοινό, ενώ η στέψη του τούρκου ποδοσφαιριστή Derya Büyükuncu ως βασιλιά του Survivor έκανε 24,5%.
Χαμηλότερα έκλεισε ο Εζέλ στο σύνολο. Στο μερίδιο κλείνει στην όγδοη θέση, ωστόσο η τηλεθέαση μέσου λεπτού επί των ανοιχτών δεκτών τοποθετεί την σειρά με 12,9% στην τέταρτη θέση. Εδώ η άλλη δραματική σειρά «Arka Sokaklar» χτύπησε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό.
Παρ’ όλα αυτά οι υπεύθυνοι δείχνουν ευχαριστημένοι με την πορεία της σειράς στο εξωτερικό. Εκτός από την Ελλάδα, η σειρά προβάλλεται πια σε 30 χώρες και έχει ξεπεράσει σε εκατομμύρια τηλεθεατές το άλλοτε χρυσορυχείο «Χίλιες και μία νύχτες».
Keywords
Τυχαία Θέματα