"Brooklyn Baby": άλλο ένα νέο single της Lana Del Rey!

17:15 8/6/2014 - Πηγή: TVNea
To “Ultraviolence” βρίσκεται μόνο δέκα μέρες μακρυά από τα δισκοπωλεία και η Lana Del Rey φροντίζει να δίνει δείγματα από αυτό στους θαυμαστές της, έτσι ώστε να τους κρατήσει το ενδιαφέρον. Μετά τα “West Coast”, “Shades of Cool” και “Ultraviolence”, έρχεται στη δημοσιότητα το τραγούδι “Brooklyn Baby”, για το οποίο μας προετοίμασε η ίδια ήδη από χθες. Πρόκειται για το πιο ατμοσφαιρικό τραγούδι του νέου της album μέχρι στιγμής, αλλά και αυτό που δεν την διαφοροποιεί από την προηγούμενη δισκογραφική της δουλειά.
Κι αυτό διότι πολλοί έσπευσαν να αναφέρουν πως το “Brooklyn Baby” μοιάζει σε ορισμένα σημεία με το “Summertime Sadness”.

Το “Brooklyn Baby” έρχεται από το τρίτο πολυαναμενόμενο studio album της Lana Del Rey με τίτλο “Ultraviolence”, το οποίο προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου μέσω των Polydor και Interscope. Το indie pop τραγούδι με στοιχεία soft rock έχει γραφτεί από την ίδια την Lana σε συνεργασία με τον Barrie O’Neill, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Dan Auerbach, ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή εξ ολοκλήρου του album. Ανυπομονούμε να ακούσουμε και τα υπόλοιπα τραγούδια της Del Rey!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΔΩ:

πηγή: tralala.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα