Ben Melzer: Ο κoύκλος με το six pack είναι ο πρώτος trans άντρας σε εξώφυλλο ευρωπαϊκού Men’s Health

16:31 15/2/2016 - Πηγή: TVNea
O Ben Melzer, ο Γερμανός fitness model με το γοητευτικό βλέμμα και το υπέροχο κορμί, είναι ο πρώτος trans gender άντρας που ποζάρει για εξώφυλλο της διάσημης fitness έκδοσης Men’s Health στην Ευρώπη.Η γερμανική έκδοση του Men’s Health φιλοξενεί τον Benjamin Melzer στο τεύχος Απριλίου που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και, σύμφωνα με το LGBT βρετανικό
site Pink News, θα είναι ο πρώτοςtransgender άντρας που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο. Ο Melzer κέρδισε με το σπαθί του το εξώφυλλο, καθώς συμμετείχε στο διαγωνισμό που οργάνωσε η γερμανική έκδοση του περιοδικού για fitness models, με έπαθλο ο νικητής να ποζάρει για το εξώφυλλό του.
«Πλέον αυτός είναι ο εαυτός μου και είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα αυτός ο άνθρωπος» είπε σε συνέντευξη δείχνοντας μια φωτογραφία του. «Το μέσα μου έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία και με την εξωτερική μου εικόνα, γι’ αυτό και δεν ντρέπομαι καθόλου να μιλάω για αυτό» δήλωσε ο Melzer σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το website Now This. Όπως εξήγησε, ελπίζει να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα που του δίνεται μέσα από αυτή τη νίκη στο διαγωνισμό για να δώσει ελπίδα και δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που παλεύουν ώστε να γίνουν αποδεκτοί για το φύλο που επέλεξαν γιατί μόνο αυτό τους εκφράζει.«Πολλοί με ρωτούν “Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί βγαίνεις δημοσίως και λες την ιστορία σου;”. Αλλά η απάντηση είναι εύκολη. Όταν ήμουν κι εγώ στην προηγούμενη κατάσταση, δεν είχα κανέναν να μιλήσω, κανέναν να ρωτήσω όλα αυτά που ήθελα. Αυτό θέλω να κάνω. Να δώσω στην (LGBT) κοινότητα ένα πρόσωπο, να βγω προς τα έξω και να απαντήσω τυχόν ερωτήσεις που έχει ο κόσμος. Θέλω να δείξω στον κόσμο πως είμαστε απλά νορμάλ τύποι και να δώσω ελπίδα σε όσους νιώθουν όπως εγώ» δήλωσε ο Melzer, που είχε γεννηθεί κορίτσι με το όνομα Yvone.
Σε συνέντευξή του στo γερμανικό περιοδικό Bild, ο Melzer αποκάλυψε πως από τότε που ήταν μικρό παιδί του άρεσαν τα κλασικά αντρικά πράγματα και οι δραστηριότητες. Το αγαπημένο του χρώμα ήταν το μπλε, έβαζε τα κλάματα αν τον έντυναν στα ροζ. Ποτέ δεν ταυτίστηκε με κοριτσίστικα πράγματα ή συνήθειες και ήταν ξεκάθαρο μέσα του από πολύ μικρή ηλικία πως ήταν αγόρι. Βέβαια, δεν ήταν πάντα όλα εύκολα για αυτόν, ειδικά στην εφηβεία, που αντιλαμβανόταν ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Την πρώτη επέμβαση αλλαγής φύλου την έκανε τελικά σε ηλικία 23 ετών. «Ήταν μια κόλαση» παραδέχεται μιλώντας στο Bild.
Πώς αποφάσισε να γίνει fitness model; Όπως εξήγησε, «πάντα είχα πάθος με τη γυμναστική, αλλά λόγω των επεμβάσεων ήταν πολύ δύσκολο να επιτύχω το στόχο μου. Τελικά, τρία χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία, κατάφερα να επικεντρωθώ στην προπόνηση και τη διατροφή μου».
Έχοντας αφήσει πλέον πίσω τις δύσκολες μέρες, ο Melzer εστιάζει αλλού: «Αν εκεί έξω υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω» δηλώνει. Ο Ben στο προφίλ του στο Ιnstagram (@egoshooter) ποστάρει συχνά στιγμές της καθημερινότητάς του, στο γυμναστήριο ή με την κοπέλα του, αποδεικνύοντας πως έχει μια πολύ νορμάλ ζωή πλέον και είναι απόλυτα ευτυχισμένος.Αυτό είναι το δεύτερο πιο ανατρεπτικό εξώφυλλο που έχει γίνει ποτέ στο θρυλικό fitness τίτλο Men’sHealth. Το πρώτο έγινε στις ΗΠΑ το καλοκαίρι που μας πέρασε ‒δεν ήταν σε τρέχον τεύχος περιοδικού αλλά σε συλλεκτική έκδοση‒ και απεικόνιζε τον Aydian Dowling, έναν transgender bodybuilder. Είχε δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό «Ultimate Guy Cover» του περιοδικού το 2015 και ψηφίστηκε από το κοινό με περισσότερες από 72.000 ψήφους. Ο Dowling είχε χάσει το κεντρικό εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους από τον Tim Boniface, που τελικά κέρδισε στο διαγωνισμό, αλλά πόζαρε για τη συλλεκτική έκδοση.

Peoplehttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα