"Bαλς με 12 Θεούς" vs "Δέστε τους": Η εβδομάδα που βγάζει νικητή. Ποιος χαμένος τα χάνει όλα;

08:30 4/3/2013 - Πηγή: TVNea
Έφτασε η ώρα για την τελική έκβαση της τηλεοπτικής αυτής αναμέτρησης. Τη περασμένη εβδομάδα το "Βαλς" απογειώθηκε στα νεανικά ισοφαρίζοντας και στη συνέχεια ξεπερνώντας τη μέχρι πρότινος υπερ-επιτυχημένη εκπομπή του Alpha. Aυτή την εβδομάδα κρίνονται όλα. Αν το "Βαλς" επικρατήσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά άνω των 6-7 μονάδων στο εν λόγω κοινό, τότε δύσκολα το αποτέλεσμα θα ανατραπεί. Το έργο το έχουμε ξαναδεί άλλωστε..Αν η μυθοπλασία κυριαρχήσει για λίγο
τότε δεν χάνει με τίποτα, αφού το κοινό μένει εκεί και μάλιστα αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Τι μπορεί να κάνουν οι παρουσιαστές του "Δέστε τους"; Έχουν το πλεονέκτημα της ζωντανής εκπομπής που διαμορφώνεται και μετατρέπεται καθημερινά. Nα τα δώσουν κυριολεκτικά όλα αυτή την εβδομάδα, νέες ιδέες, περισσότερη ενέργεια και ό,τι άλλο είναι εφικτό, έτσι ώστε να μην επιτρέψουν στο "Βαλς" να απομακρυνθεί σε νούμερα.
Αν το πετύχουν, τότε θα διατηρήσουν τα κεκτημένα τους, αφού ούτως ή άλλως στο σύνολο βρίσκονται στη τρίτη θέση (Το "Κορίτσι που αγάπησα" παραμένει πρώτο). Αν αποτύχουν, τότε μπαίνουν σε περιπέτειες που ούτε και οι ίδιοι δεν φαντάζονταν στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν..Σε αυτή τη περίπτωση ο χαμένος μπορεί να χάσει πολλά περισσότερα.
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα