Aυτή θεωρείται η «ασχημότερη γυναίκα στον κόσμο»! Δείτε την. Συμφωνείτε; - Συγκλονίζει με την αλήθεια της

11:01 10/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η Lizzie Valasquez από το Τέξας γεννήθηκε χωρίς λιπώδη ιστό. Για τον λόγο αυτό παρότι τρώει 60 μικρά γεύματα την ημέρα τα οποία είναι απαραίτητα για να ζήσει, δεν παχαίνει με τίποτα. Παραμένει σταθερή στα 26-27 κιλά!!!!!
Το σύνδρομο από το οποίο πάσχει της έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην υγεία της, αλλά και στην ψυχολογία της, καθώς έχει πέσει πολλές φορές θύμα bullying. Πριν λίγα χρόνια η φωτογραφία της φιγούραρε στο διαδίκτυο με την λεζάντα «η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου».Οταν ήταν στο λύκειο, η κοπέλα ανακάλυψε ένα βίντεο του εαυτού της στο YouTube
, που είχε τον τίτλο «Οι πιο άσχημες γυναίκες στον κόσμο» και η ίδια είχε κερδίσει τον τίτλο παμψηφεί. Εκείνη όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω…Σε μια ομιλία πολύ συγκινητική ομιλία της στο TEDx δήλωσε δημόσια πως αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη της ζωής της σκοτώνοντας την αρνητικότητα με τη φιλοδοξία και καθορίζοντας τον εαυτό της με τους δικούς της όρους .Οπως αναφέρει στην ομιλία της, αν κάποιος είναι αγενής μαζί της, αυτή απλά τον βάζει στην θέση του και μάλιστα δήλωσε ότι είναι πολύ πρόθυμη να πάει σε πρόγραμμα παρακολούθησης βάρους ως «παιδί-θαύμα».«Είχα μια πολύ δύσκολη ζωή, αλλά είμαι εντάξει» λέει η ίδια «Θα αφήσω τους στόχους μου και την επιτυχία μου και τα επιτεύγματά μου να με καθορίσουν, όχι την εξωτερική μου εμφάνιση»
Πηγή: star
Keywords
Τυχαία Θέματα