Athena Manoukian απο τη EUROVISION Junior στην 61η Eurovision;

14:46 7/10/2015 - Πηγή: TVNea
Η Αρμενία σε λίγες ημέρες ανακοινώνει τη φετινή της εκπροσώπηση στην 61η Eurovision,κι όπως μας ενημερώνει το INFE GREECE (Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision),
το όνομα της καλλιτέχνιδας Athena Manoukian ακούγεται εδώ και καιρό ως ένα από τα επικρατέστερα, κάτι που βέβαια είχε συμβεί και στο παρελθόν χωρίς όμως τελικώς να συμβεί.
Την Athena οι λάτρεις του θεσμού στην Ελλάδα τη συνάντησαν το 2008 -απο όπου και το οπτικοποιημένο
video-όταν προσπάθησε να πάρει το εισιτήριο για την «Eurovision Junior» ως εκπρόσωπος της χώρας μας με «Το φιλί της Αφροδίτης» αλλά τελικώς άλλη ήταν η επιλογή μας,μιας που τελικώς ταξίδεψε στο εξωτερικό η Νίκη Γιαννούτσου με την «Κάποια Νύχτα» της.
Η Athina έχει κυκλοφορήσει έως τώρα singles όπως τα :Να λες πως μ αγαπάς, I Surrender, Party like a freak, Xo ενώ μεγάλο της όνειρο είναι η Eurovision ¨των μεγάλων¨.
Τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ΄διαρρεύσει΄ ως τα επικρατέστερα για τη φετινή εκπροσώπηση της Αρμενίας στη Στοκχόλμη είναι της Sirusho -γνωστή στους φαν για την επιτυχημένη της εμφάνιση με τα χρώματα της χώρας το 2008 με το Qele Qele,η Tamar Kaperlian (μέλος του group Genealogy που είχαν την εκπροσώπηση το 2015 «Face the shadow»),και η Iveta Mukuchyan.
Εν αναμονή των «επίσημων» ανακοινώσεων που δεν αργούν και που θα “αποκαλυφθεί΄ ποιό θα είναι το όνομα που θα ταξιδέψει στη Σουηδία,εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα για την αγαπημένη για τους Έλληνες «φίλη»Αρμενία καθώς και ένα καλή επιτυχία στην Athena Manoukian που ζει και δραστηριοποιείται στη χώρα μας.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα