Aγγελική Ηλιάδη: Σε δικαστική διαμάχη με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη;

17:45 16/7/2013 - Πηγή: TVNea


Nέα δικαστική διαμάχη φαίνεται πως ξεκινά για την Αγγελική Ηλιάδη, αυτή τη φορά με την οικογένεια του αδικοχαμένου συντρόφου της και πατέρα του γιου της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η οικογένεια του πρώην συντρόφου της γνωστής τραγουδίστριας πρόκειται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά τους, η Αγγελική Ηλιάδη
έχει διακόψει κάθε επικοινωνία τους με τον εγγονό τους. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έχει κάνει ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που πρόκειται να συζητηθεί στο Πρωτομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 29 Οκτωβρίου.

Με την αίτηση αυτή η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία, ζητά να αποκτήσει επικοινωνία με τον εγγονό της. Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα ανέφερε: «Δεν έχει δικαίωμα η Αγγελική να μου στερεί το παιδί του παιδιού μου, που είναι δύο φορές παιδί μου. Δεν καταλαβαίνω το γιατί... Εκείνη μας θεωρούσε οικογένειά της. Τώρα μας ξέχασε; Και δεν μας νοιάζει τόσο για εκείνη, αφού είναι νέα, όμορφη και ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, όσο για το παιδί που δεν το έχουμε δει και μας λείπει. Θέλω το παιδί τώρα που μεγάλωσε να έρθει και να δει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο πατέρας του. Θέλουμε να το δούμε και να σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Έλεος πια!».
Keywords
Τυχαία Θέματα