About TV #5 ''Το Star κάνει τη διαφορά''

19:04 10/10/2012 - Πηγή: TVNea
Αγαπητοί μας αναγνώστες, η στήλη ''About Tv'', πιστή στο ραντεβού με εσάς, είναι εδώ, στο καλύτερο ελληνικό τηλεοπτικό blog, TVNEA, για 5η συνεχόμενη εβδομάδα με φρέσκα νέα και ενδιαφέροντες ειδήσεις-σχόλια. Τα σημερινά μας θέματα είναι τα...εξής!: ''TO STAR ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!'', ''ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ;'', ''ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΝΕΤ''

''Το Star
κάνει τη διαφορά''Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, το Star δεν σκοπεύει να κάνει τον τηλεθεατή να βαρεθεί, όπως τα περισσότερα κανάλια φέτος λόγω της έλλειψης κεφαλαίου, αλλά αντίθετα θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο καθ'όλη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν! Πώς; Φαίνεται ότι το Star τον ξέρει καλά τον τρόπο! Φυσικά, θα προβάλλει ολοκαίνουργιες-βραβευμένες σειρές που έχουν θερίσει τα μηχανάκια τηλεθέασης στο εξωτερικό, όπως: ''Law & Order'', ''Alcatraz'', ''Mike and Molly'', ''Warehouse 13'' κι όχι μόνο! Επίσης, θα προβληθούν και νέες και παλιές επιτυχημένες ταινίες που θα κρατούν συντροφιά στον Έλληνα τηλεθεατή το βράδυ το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές!
'' Στημένος καυγάς;''Στην χώρα της δημοκρατίας, της ευημερίας και της αρμονίας, (πλακίτσα κάνουμε, αφού αυτές οι αρετές έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα) συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα ένα απρόοπτο, ή μήπως όχι και τόσο απρόοπτο;, γεγονός στο χώρο της Βουλής. Την ώρα που συνεδριάζαν οι βουλευτές και το λόγο είχε ο βουλευτής Αργολίδας του'' ΠΑ.ΣΟ.Κ'', Γιάννης Μανιάτης, οι βουλευτές της''Χρυσής Αυγής'' εξαπέλυσαν σφοδρή φραστική επίθεση εναντίον του με χρήση μάλιστα, πληθώρας ''κοσμητικών'' επιθέτων και χαρακτηρισμών. Οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος δεν σεβάστηκαν τα ιδεώδη του δημοκρατικού διαλόγου, αφού ούρλιαζαν, γρύλιζαν και έβριζαν χωρίς να σταματήσουν! Το ότι το βίντεο που στάλθηκε στους δημοσιογράφους και παρακολουθήσαμε σε δελτία ειδήσεων, είναι από άλλη κάμερα, πέρα αυτής του κοινοβουλίου, δείχνει ότι το συμβάν αυτό ήταν στημένο και τους σκοπούς του μπορείτε να τους συμπεράνετε εύκολα.

''Εισβολή ποιότητας στη ΝΕΤ''
Αυτή την έκπληξη που μας επιφύλασσε η δημόσια ελληνική τηλεόραση δεν την περίμενε κανείς! Επιτέλους, μετά από πολύ καιρό θα δούμε κάτι ποιοτικό σε αυτή τη γενικά σαχλή, βαρετή και γεμάτη τηλεοπτικά σκουπίδια (κυρίως τούρκικα). Για τι πράγμα μιλάμε; Φυσικά, για τις νέες εξαιρετικές ξένες (ευρωπαϊκές) σειρές που θα μας καθηλώσουν στον καναπέ όλες τις μέρες της εβδομάδας! Οι πέντε νέες σειρές, που έχουν σαρώσει τα βραβεία τόσο σε Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, και έχουν αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές και φανατικούς τηλεθεατές, που θα προβάλλει η ΝΕΤ είναι: ''Ο πύργος του Ντάουντον'', ''Επειγόντως τη Μαμή'', ''Συνωμοσίες εξουσίας'', ''Το τέλος της παρέλασης'' και ''Οι επάνω και οι κάτω''. Σπουδαίες σειρές για απαιτητικούς τηλεθεατές. Πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα (15 Οκτώβρη 2012) στις 22:05 το βράδυ. Επιτέλους! Τώρα, δεν θα είναι η μόνη μας επιλογή τα τούρκικα! Κάθε βράδυ νέο επεισόδιο από επιτυχημένες και καλοσκηνοθετημένες σειρές, κάτι που χρειαζόταν η ελληνική τηλεόραση!

ΤΕΛΟΣ<
Keywords
Τυχαία Θέματα