About TV #2 ''Ο Άδωνις, οι επαναλήψεις και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές''

19:05 19/9/2012 - Πηγή: TVNea

Αντί Προλόγου... Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες! Η στήλη ''About TV'' είναι ξανά εδώ πιστή στο ραντεβού της, για δεύτερη φορά! Το 2ο ''About Tv'' είναι εδώ και σας περιμένει να το διαβάσετε! Τα θέματα, που πραγματεύεται σήμερα η στήλη είναι τα εξής: ''Άδωνις, ο...πασπαρτού'', ''Αφού δεν πουλάει, τι το θες;'', ''Βάζεις που βάζεις επαναλήψεις, βάλε κάτι διαφορετικό!' και ''Μία από τα ίδια''.
Let's start !!!

''Άδωνις, ο...πασπαρτου...''Για..μαντεψτε...σε ποιον Άδωνι αναφέρομαι; Μα, δεν είναι πολλοί, έτσι κι αλλιώς! Φυσικά, αναφέρομαι στον...τιτανομέγιστο... Άδωνι Γεωργιάδη!
Ναι, καλά ακούσατε! Στο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ! Μεταξύ μας, σε πόσες εκπομπές ΔΕΝ έχει πάει ο Άδωνις; Πηγαίνει από πάνελ σε πάνελ, από εκπομπή σε εκπομπή, από κανάλι σε κανάλι και...συνεχίζει! Αυτός δεν είναι βουλευτής! Τηλεαστέρας είναι (με το Τ Κεφαλαίο)... Δεν έχει αφήσει studio για studio! Τον έχουμε δει τόσες πολλές φορές σε εκπομπές που, αυτό το γεγονός έχει γίνει ρουτίνα! Τι δουλειά έχει πολιτικός (λέμε τώρα) σε εκπομπή gossip και lifestyle;Έχει, πλέον, ξεπεράσει κάθε όριο! Τη Δευτέρα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, όπου κλήθηκε να σχολιάσει θέματα σχετικά με την...ιδιότητά του.

''Αφού δεν πουλάει, τι το θες;''

Η ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΣΤΟ ''TV WEEKEND''Πλέον, έχει περάσει η εποχή, που οι περισσότερες gossip-lifestyle-κουτσομπολίστικες εκπομπές έκαναν υψηλές τηλεθεάσεις και έβαζαν στα μηχανάκια της AGB ''φωτιά''. Τώρα, άλλα είναι τα πράγματα που απασχολούν τους Έλληνες. Αυτού του είδους οι εκπομπές παρακμάζουν αργά, αλλά σταθερά και φλερτάρουν με την αποτυχία! Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι τηλεθεάσεις. Τα κανάλια πρέπει να στραφού σε άλλες τηλεοπτικές λύσεις και να εγκαταλείψουν τέτοιες εκπομπές, όχι μόνο για το καλό του τηλεθεατή, αλλά και για να σωθούν. Αυτές οι εκπομπές, στις μέρες μας, το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν στις τηλεθεάσεις του νεανικού κοινού, το οποίο, καθώς φαίνεται, τους γύρισε την πλάτη.

Σκηνή από τη σειρά.
''Βάζεις που βάζεις επαναλήψεις, βάλε κάτι διαφορετικό!''
Όλο το καλοκαίρι και μέχρι πριν λίγες μέρες, το Mega είχε σε επανάλψη (φυσικά) τους ''Singles'', μια πετυχημένη νεανική σειρά, που έκανε πολύ καλά νούμερα, ακόμα και στην επανάληψη. Τώρα, που τελείωσε, όμως, το Mega μας άφησε για άλλη μια φωρά άφωνους με τις επιλογές του! Στις 6 το απόγευμα από εδω και στο εξής, θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά ''Έραστής Δυτικών Προαστίων''. Παρά το ,σχετικά, μικρό χρονικό διάστημα, που μεσολάβησε μετά το τέλος της κανονικής προβολής της σειράς, η σειρά αυτή παίζεται για πολλοστή φορά σε επανάληψη!! Λες και δεν υπάρχουν πιο πετυχημένα ή πιο καινούρια σήριαλ, που μπορούν κάλλιστα να προβληθούν σε επανάληψη, με την επιτυχία δεδομένη!
''Μία από τα ίδια''

Όσο χαμηλά κι αν είναι τα νούμερα τηλεθέασης των μεσημεριανοαπογευματινών εκπομπών του Star, οι άνθρωποι του καναλιού δε θέλουν να το καταλάβουν! Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος κι αυτό είναι προφανές.
Keywords
Τυχαία Θέματα