About TV #10 "Το δέκα το καλό"

18:02 14/11/2012 - Πηγή: TVNea

Αγαπητοί αναγνώστες της στήλης και του tvnea, καλησπέρα σας. Η στήλη "About TV" είναι εδώ, μαζί σας, για 10η συνεχή εβδομάδα. Τα σημερινά θέματα, που πραγματεύεται το άρθρο είναι τα...εξής: "Λάθος του ΑΝΤ1 η αναβολή της πρεμιέρας του Dancing", "Εφιάλτης τόσο στην κουζίνα, όσο και στις τηλε-μετρήσεις της AGB", "Τελικά...θα βλέπουμε το φως στο...τούνελ;"

"Λάθος του ΑΝΤ1
η αναβολή της πρεμιέρας του Dancing";
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του ΑΝΤ1 κι όπως όλοι γνωρίζετε, το "Dancing with the stars 3" θα έκανε πρεμιέρα την Κυριακή που πέρασε. Όμως, τα σχέδια του καναλιού άλλαξαν. Ο σταθμός ανέβαλε την πρεμιέρα του αναμενόμενου αυτού σόου για την ερχόμενη Κυριακή, καθώς έκρινε σκόπιμο να προβάλει μια πολιτική εκπομπή, λόγω της κρισιμότητας των πολιτικών εξελίξεων στην ώρα που θα προβαλλόταν η πρεμιέρα οτυ σόου πριν 3 μέρες. Η επιλογή του ΑΝΤ1 να βάλει έκτακτη πολιτική εκπομπή ήταν απολύτως σωστή, καθώς οι εξελίξεις το επέβαλαν. Όμως, δεν επρεπε να βάλει αυτή την εκπομπή στη θεση του σόου, διότι πολλοί τηλεθεατές το περίμεναν. Θα μπορούσε κάλλιστα να το βάλει το Σάββατο στη θεση κάποιας άλλης εκπομπής, π.χ. της παράστασης του Σεφερλή.

"Εφιάλτης τόσο στην κουζίνα, όσο και στις τηλε-μετρήσεις της AGB"Ο τίτλος του άρθρου δεν αναφέρεται στις μέχρι τώρα τηλε-μετρήσεις της εκπομπής, αλλά σε αυτές που αναμένονται και προβλέποναι από σήμερα και κάθε Τετάρτη στις 23:00. Ναι, η εκπομπή άλλαξε μέρα μετάδοσης και μετατέθηκε στις 23:00 καθε Τετάρτη. Ομολογουμένως, αυτή η επιλογή του Alpha είναι κακή και δεν έχει προοπτικές. Δηλαδή, είναι λογικό να στέλνεις μια εκπομπή από τη ζώνη 23-24:00 της Πέμπτης, μέρας με μειωμένο ανταγωνισμό στην αντίστοιχη ζώνη της Τετάρτης, μέρας γεμάτης ανταγωνισμό και με αντίπαλο, μάλιστα, το "μεγαθήριο" του ΑΝΤ1, "Ράδιο Αρβύλα".

"Τελικά...θα βλέπουμε το φως στο...τούνελ;"

Μα, τι γελοιότητες είναι αυτά που συμβαίνουν; Την προηγούμενη Παρασκευή, στην εκπομπή "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" με την Αγγελική Νικολούλη, οι ιθύνοντες του Alpha είχαν τη...φαϊνή ιδέα να κλέισουν την εκπομπή ναι μεν την ώρα που είχε οριστεί, αλλά εκκρεμούσαν πολύ σημαντικές εξελίξεις. Στο Alter, η αντίστοιχη εκπομπή τελείωνε στις 2, ακόμα και 3 τα ξημερώματα. Αφού έχουν μια τόσο επιτυχημένη σε τηλεθέαση εκπομπή γιατί δεν το εκμεταλλεύονται (με την καλή έννοια); Εν τω μεταξύ, τι καλύτερο έχουν να προβάλουν μετά την εκπομπή αυτή;
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ!

ΤΕΛΟΣ 10ου ΑΡΘΡΟΥ

ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Παντελής Αναστασόπουλος
[email protected]

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα