60.000 ευρώ γλίτωσε ο ΣΚΑΙ «τιμώντας» την Πρωτομαγιά!

18:15 2/5/2014 - Πηγή: TVNea
Πάνε οι εποχές που ο ΣΚΑΙ δεν χαμπάριαζε από απεργίες ή αργίες και όλες οι ζωντανές εκπομπές
του έβγαναν κανονικά! Η οικονομική ένδεια έχει αναγκάσει τη διοίκηση του καναλιού να τηρεί με ευλάβεια τις αργίες του ημερολογίου και να «υπακούει» στις απεργίες της ΕΣΗΕΑ. Έτσι με εξαίρεση την εκπομπή
«Excel!ent» της Χριστίνας Λαμπίρη που δεν κοστίζει τίποτα… Όλες οι άλλες ζωντανές εκπομπές του σταθμού τίμησαν την χθεσινή αργία ή απεργία για άλλους της Πρωτομαγιάς και δεν μεταδόθηκαν. Αντίθετα, το MEGA και ο ANT1 μετέδωσαν κανονικά τις εκπομπές τους, δηλαδή τα ενημερωτικά πρωινά, αλλά και τα ζωντανά ψυχαγωγικά προγράμματα που ακολουθούν χωρίς να υπολογίσουν το κόστος.

Ο ΣΚΑΙ όμως που τα μετράει όλα πλέον, από τις 6:00 εχθές το πρωί σταμάτησε να μεταδίδει ζωντανό πρόγραμμα τιμώντας την αργία της πρωτομαγιάς και αντικατέστησε την κανονική ροή του προγράμματος με ντοκιμαντέρ κ.ά

Τι κέρδισε από τη μη μετάδοση ζωντανού προγράμματος; Υπολογίζεται ότι εξοικονόμησε περίπου 60.000 ευρώ… Τόσο τουλάχιστον κοστίζει σε επίπεδο ημέρας το πρόγραμμα του σταθμού.

Βεβαίως η συγκεκριμένη εξέλιξη ευνόησε τους εργαζόμενους, αφού η έκρηξη που σημειώθηκε στο parking του σταθμού μπορεί – σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, να είχε θύματα!

enimerosi24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα