4 σειρές που πρέπει να δεις πριν φύγει το καλοκαίρι!

13:00 17/8/2016 - Πηγή: TVNea

Πριν αρχίσουμε να φοράμε τις ζακέτες μας για τα καλά και λίγο πριν η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινήσει εγω μέσα απο το TvNea έχω να σου προτείνω 4 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να δεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).
1.The night of Το HBO έκανε και πάλι το θαύμα του και μας παρουσίασε μια απο τις πιο ξεχωριστές σειρές του φετινού καλοκαιριού. Αν και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί
ο πρώτος κύκλος (έχουν προβληθεί 6 απο τα συνολικά 8 επεισόδια) αποτελεί μια απο τις πιο καλές επιλογές γι αυτούς που τους αρέσουν οι σειρές εγκλήματος.Όλα ξεκινούν όταν έναν νεαρός "κλέβει" το ταξί του πατέρα του για να πάει σε ένα πάρτυ πριν φτάσει όμως εκεί μπαίνει μέσα στο ταξί μια κοπέλα με την οποία περνούν μια βραδία γεμάτη ποτό , τσιγάρα και ναρκωτικά. Λίγο αργότερα την βρίσκει δολοφονημένη χωρίς αυτός να θυμάται τι έχει γίνει.Ο ίδιος κατηγορείται για τη δολοφονία της κοπέλας. Η βαθμολογία για αυτή τη σειρά είναι 9.1 ( Imdb)
Δείτε το τρέιλερ : The Night Of: Seeing Trailer (HBO)

2.Stranger Things
Το διαδυκτιακό Netflix επιφύλαξε για το κοινό μια ευχάριστη έκπληξη μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Ο λογος; Η σειρά μυστηρίου Stranger Things.
Λίγα λόγια για την υπόθεση. Όταν ξαφνικά μια μέρα ο μικρός Γουίλ εξαφανίζεται απο το Χόακινς η μητέρα του , ο καλύτερος του φίλος και ένας αστυνομικός θα μπουν σε μια περιπέτεια πέρα απο την πραγματικότητα για να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του αγοριού.
Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Γουινόνα Ράιντερ και η βαθμολογία της στο Imdb είναι 9.1

Δείτε το τρέιλερ : Stranger Things | Trailer 1 [HD] | Netflix

3.Suits
Αν και η σειρά διανύει ήδη τον 6ο κύκλο της (έχει πάρει ήδη έγκριση και για 7ο) μπορεί να ανήκεις σε εκείνους που ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει την σειρά.

Ο Μάϊκ Ρος για να αποφύγει την σύλληψη απο τους αστυνομικούς που τον κυνηγάνε μέσα σε ένα ξενοδοχείο καθώς μεταφέρει ναρκωτικά μπαίνει σε ένα δωμάτιο όπου γίνονται συνεντέυξεις απο μια εταιρία για δικηγόρους. Έκει θα γνωρίσει τον πολύ πετυχημένο Χάρβεϊ Σπεκτερ και μαζί θα δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο αν και ο κίνδυνος συνεχώς θα βρίσκεται δίπλα τους. ( 8.8 Imdb)

Δέίτε το τρέιλερ : Suits - season 1 promo

4. Mr Robot
Το αμερικάνικο δίκτυο Usa μας παρουσιάζει μια απο τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις και για φέτος το καλοκαίρι. Το Mr Robot (που βρίσκεται στην δεύτερη σεζόν του) ακολουθεί έναν υπάλληλο εταιρίας διαδυκτιακής ασφάλειας ο οποίος θα βρεθεί σε δίλημμα όταν θα τον πλησιάσει ένας μυστήριος τύπος απο μια ομάδα χάκερ και θα του ζητήσει να καταστρέψει την εταιρία στην οποία εργάζεται.

Με πολλές υποψηφιότητες για τηλεοπτικά βραβεία αλλά και βαθμολογία 8.8 η σειρά πρέπει να μπει στην λίστα σου.

Δείτε το τρέιλερ : Mr. Robot Season 1 - Trailer

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα