24 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ¨Τρελή Οικογένεια¨!

16:16 15/10/2015 - Πηγή: TVNea
Στα πλατό για τα γυρίσματα της νέας σειράς του STAR έχουν μπει οι πρωταγωνιστές της... «Τρελής οικογένειας», που αναμένεται να βγει στον αέρα στις 24 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται από Τρίτη μέχρι Παρασκευή. Η πιο «Τρελή οικογένεια» έχει μοναδικό στόχο να χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Μετά από αρκετό καιρό τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς αποφάσισαν να δώσουν το τελικό «πράσινο φως» στους συντελεστές της νέας οικογενειακής κωμωδίας «Τρελή οικογένεια». Η σειρά βασίζεται στο γαλλικό format «En famille»
(μτφ. «Η οικογένεια»), ενώ σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί σημειώνει την ίδια μεγάλη επιτυχία. Οι πρώτες προετοιμασίες τ;hς εν λόγω δουλειάς είχαν ξεκινήσει από τα μέσα του καλοκαιριού, αλλά όσα συνέβαιναν στον κοινωνικοπολιτικό τομέα δεν επέτρεπαν την άμεση υλοποίησή της. Αμέσως μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου οι... μηχανές πήραν φωτιά! Την προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα έχει αναλάβει το συγγραφικό δίδυμο Πέτρος Καλκόβαλης-Μελίνα Τσαμπάνη («Οικογενειακές ιστορίες», «7 θανάσιμες πεθερές» κ.ά.) και τη σκηνοθεσία ο Κώστας Κιμούλης («Θα σε δω στο πλοίο», «Η νταντά» κ.ά.). Οσο για το πρωταγωνιστικό καστ; Στο τραπέζι των συσκέψεων έπεσαν πολλά ονόματα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πέρασαν από δοκιμαστικό. Και αυτό γιατί τα βίντεο έπρεπε να στέλνονται στους Γάλλους παραγωγούς για να δώσουν την τελική έγκριση. Κάπως έτσι αποφασίστηκε να πρωταγωνιστήσουν οι: Σόφη Ζαννίνου, Τάσος Κωστής, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Αρης Αντωνόπουλος και Μαρτίνα Δημοπούλου.

tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα