20χρονος σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη για να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

08:31 12/8/2016 - Πηγή: TVNea
Ένας 20χρονος υποστηρικτής του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε να σκαρφαλώσει στην πρόσοψη του Trump Tower (Πύργου του Τραμπ) στο Μανχάταν, προκειμένου να… συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον Αμερικανό μεγιστάνα.
Ο 20χρονος, που χρησιμοποίησε βεντούζες και ιμάντα αναρρίχησης, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία τον έπεισε στον 21ο όροφο να εγκαταλείψει την προσπάθειά του να αναρριχηθεί στους 58 ορόφους του κτηρίου, όπου στεγάζεται
το προεκλογικό γραφείο του κ. Τραμπ.
Καθώς ο αναρριχητής από την πολιτεία Βιρτζίνια ανέβαινε τη γυάλινη πρόσοψη του κτηρίου στη λεωφόρο Fifth Avenue της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σακίδιο, η αστυνομία αφαιρούσε μεγάλα τζάμια στους ψηλότερους ορόφους, στην προσπάθειά της να τον πείσει να μπει μέσα.

Ο 20χρονος, ωστόσο, άλλαξε την πορεία του αρκετές φορές για να τους διαφύγει.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο άνδρας δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν, αλλά ήθελε να έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Τραμπ.
Ο νεαρός άνδρας υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση και θα συλληφθεί.
Νωρίτερα, η αστυνομία απέκλεισε τους δρόμους κοντά στο κτήριο, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή με μεγάλη κίνηση, και τοποθέτησε μια φουσκωτή βάση στον οδόστρωμα.Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube την Τρίτη, ο νεαρός άντρας είχε προαναγγείλει την αναρρίχηση, ενώ ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον κ. Τραμπ.
Ανέφερε επίσης ότι είναι «ανεξάρτητος ερευνητής» και ζητεί ιδιαίτερη συνάντηση με τον κ. Τραμπ για να συζητήσει ένα σημαντικό θέμα, το οποίο δεν προσδιόρισε.
πηγή:naftemporiki.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα