2014: Η χρονιά των τηλε-μετεγγραφών και τηλε-διαζυγίων, Free Τρέμη - αρπαγή της Ηλιάκη - Μουτσινάς στο πρωινό?

22:48 4/8/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που τόσοι παρουσιαστές και μάλιστα πρώτα ονόματα είδαν τις εκπομπές τους να κατεβάζουν ρολά οριστικά και το ενδιαφέρον του καναλιού τους για να συνεχίσουν...στα πατώματα. Αντιθέτως όμως είδαν την πόρτα των άλλων καναλιών να τους ανοίγει διάπλατα κι έτσι, εξασφάλισαν μια θέση στην τηλε-παρουσίαση και του χρόνου. Και λέω του χρόνου γιατί οι εποχές που είχαν σιγουρέψει τη συνέχισή τους πετυχημένες εκπομπές πέρασαν μια για πάντα. Κι αν δεν είναι τρανό παράδειγμα το Δέστε τους που ο Μουτσινάς ήθελε να το τελειώσει και όχι το κανάλι, ας πάρουμε το παράδειγμα
του Σκάι που αντί να τρέξει να ανανεώσει με τη Λαμπίρη για τη συνέχιση της μοναδικής εκπομπής που του έφερνε κάποια νενανικά μέσα στη μέρα, την άφησε στα κρύα του λουτρού για να την αρπάξει το Ε... Άλλο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι και το πρωινό του Κωστόπουλου που μόνο αποτυχημένο δεν κρίθηκε αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι αναπάντητο αν το τέλος επιβλήθηκε από το κανάλι ή τον παρουσιαστή...

Μιας και έπιασα τα μεταγραφικά, που δεν ξέρω αν όντως λέγονται μεταγραφικά γιατί μεταγραφή είναι όταν παίρνεις κάτι από κάπου, όχι όταν παίρνεις κάτι από το απόλυτο πουθενά που βρισκόταν... Ας τα πούμε μεταγραφικά για να συνεννοηθούμε. Η Μαρία Ηλιάκη πήγε Σκάι γιατί την ήθελαν πολύ τα στελέχη, λέει. Μάλιστα... Ήθελαν διακαώς την Ηλιάκη και όχι τη Λαμπίρη που τους τα έφερε φέτος... Ήθελαν διακαώς την Ηλιάκη αλλά έκοψαν στα μισά της χρονιάς την Αντωνοπούλου που βάραγε 20αρια... Δεν πάμε καθόλου καλά!! Μήπως στο Φάληρο έχει τοπικό καύσωνα και τους βάρεσε κατακούτελα; Για την οποία Ηλιάκη υπάρχει ερωτηματικό και για το τι θα παρουσιάσει. Το να διεκδικούν παρουσιαστές χωρίς να έχουν το κόνσεπτ έτοιμο και χωρίς να ξέρουν πού ακριβώς θα τους τοποθετήσουν, αν μη τι άλλο το 'χουμε δει να συμβαίνει με πολύ μεγάλα ονόματα! Ας ελπίσουμε να πετύχει γιατί οι εποχές είναι δύσκολες πλέον.
Φαντάζομαι θα διαβάσατε σε γνωστό ιστοχώρο για τις απαιτήσεις της Ηλιάκη με το που έσκασε μύτη στο κανάλι... Καμαρίνι δικό της, μακιγιέρ δικό της, γραφείο με θέα κι ένα αράπη να της κάνει αέρα στο πλατό της εκπομπής. Προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα, όχι επειδή γράφτηκαν σε ιστότοπο που έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα αποτελούν μύθους, αλλά γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω τέτοιες απαιτήσεις από τριτο-τέταρτα ονόματα (δεν είναι μομφή, είναι πραγματικότητα - δεν είναι όλοι Νο1), ούτε και από πρώτα στις μέρες που ζούμε.

Ο Μουτσινάς τι θα κάνει τελικά; Πολύς ντόρος αλλά τον βλέπω μόνο στις Τρίχες τουλάχιστον για το πρώτο μισό. Στο πρωινό με τίποτα. Σιγά μην καταδεχτεί να βγει τρίτο όνομα και ειδικά δίπλα στο Λιάγκα που έχουν ανταλλάξει ένα σωρό κακίες τόσα χρόνια. Καλύτερα ας μείνει στο σίριαλ. Αν δεν έχει να προτείνει ο ίδιος κάτι καλό για παρουσίαση, ας μην κάνει τίποτα. Δεν χρειάζεται να βαρεθεί ξανά... Αρκετή βαρεμάρα πέρασε στο Δέστε τους.

Η Τρέμη τέλος από τις ειδήσεις; Συνέβη κι αυτό; Τι να πεις... Εγώ πάντως ξέρω γιατί το έκανε! Περίμενε πως και πως να κουνήσει μαντίλι στο Mega ώστε να μπορεί να βγει στις παραλίες, να φωνάξει τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν το καλλίγραμο σώμα της, να βγάλει και τις selfie της! Θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά όντας η κλασάτη παρουσιάστρια του δελτίου του Mega;;; Τζιζζζζζ! Απαγορεύεται! Έπρεπε να κρατάει τα προσχήματα. Να λοιπόν που ήρθε η μέρα της απόλυτης ελευθερίας της! Free Τρέμη!
Μην πιστεύετε τις κακιές γλώσσες... Ότι μπορεί να έφυγε γιατί δεν συμφώνησε με τις αλλαγές που θα γίνουν στο δελτίο τον άλλο μήνα. Ή ότι μπορεί να έβλεπε να ανοίγει η πόρτα της εξόδου καιρό τώρα, μια με τις φήμες περί Κοσιώνη, μια με τις συνεχείς μειώσεις μισθών, μια με τις πανολεθρίες του δελτίου στον πίνακα της agb και να είπε "ε πριν μου πουν "αντίο σας κυρία Τρέμη" ας τους πω εγώ "έχετε γεια"".... Είναι όλα φήμες. Φήμες! Μόνο τη δικιά μου αιτία να πιστέψετε!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Την Δευτέρα 18 Αυγούστου το TVNEA επιστρέφει στην κανονική του ροή,
κι απο Δευτέρα 25 Αυγούστου έρχεται ανανεωμένο...
Keywords
Τυχαία Θέματα