2012 MTV EMA: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το βραβείο "Best Greek Act"!

08:48 24/9/2012 - Πηγή: TVNea
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ MTV BEST GREEK ACT ΞΕΚΙΝΗΣΕ!CLAYDEE – GOIN’ THOUGH – ΜΕΛISSES – ΝΙΚΚΙ PONTE – VEGASΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ BEST GREEK ACT ΣΤΑ 2012 MTV EUROPE MUSIC AWARDS
ΜΠΕΣ ΣΤO MTVEMA.COM ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ/ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Η 19Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ MTV EMA
ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FESTHALLE THΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV
Τα 2012 MTV Europe Music Awards, η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στην Ευρώπη, υποδέχονται και φέτος τις ελληνικές υποψηφιότητες. Ένας από τους: CLAYDEE, GOIN’ THROUGH, MΕΛISSES, NIKKI PONTE και VEGAS θα κερδίσει το βραβείο Best Greek Act! Στη συνέχεια o καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα διαγωνιστεί μαζί με τους νικητές των άλλων ευρωπαϊκών MTV στην κατηγορία του Best European Act των 2012 MTV EMA στο Festhalle της Φρανκφούρτης. Σήμερα, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του mtvema.com δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 (στις 24.00) να δώσει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες το βραβείο και την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του MTV, Best European Act. Υποψήφιοι φέτος για τον τίτλο Best Greek Act είναι οι (με αλφαβητική σειρά):
CLAYDEE – Mamacita BuenaGOIN’ THROUGH – Είσαι ΑλλούMΕΛΙSSES – Σαν ΣκιάNIKKI PONTE – Remembering the Summer NightsVEGAS – Πιο ΨηλάΗ 19η ετήσια απονομή των βραβείων MTV EMA θα μεταδοθεί ζωντανά από το Festhalle της Φρανκφούρτης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21:00 μόνο στο MTV.Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ελληνική συμμετοχή, καθώς και των νικητών από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Στη συνέχεια όλοι οι καλλιτέχνες της κατηγορίας Best Regional Act θα συναγωνιστούν μεταξύ τους, διεκδικώντας το βραβείο Best European Act.Το 2008 o Stereo Mike έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που συμμετείχε στα MTV Europe Music Awards διεκδικώντας το βραβείο Best European Act. Το 2009 η Έλενα Παπαρίζου ταξίδεψε μαζί με το ελληνικό MTV μέχρι το Βερολίνο, όπου κατά τη διάρκεια των 2009 EMA παρέλαβε το βραβείο Best Greek Act. Ο απόλυτος star, Σάκης Ρουβάς, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Best Greek Act των 2010 MTV Europe Music Awards. Το 2011 η Shaya με τον Mark Angelo κατέκτησαν το Best Greek Act των 2011 MTV Europe Music Awards.Τα MTV Europe Music Awards έχουν πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς μουσικών βραβείων διεθνώς. Τα 2011 MTV EMA, που διεξήχθησαν στο Belfast της Ιρλανδίας, σημείωσαν την μεγαλύτερη τηλεθέαση που έγινε ποτέ. Φέτος, πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική βραδιά των 2012 MTV EMA μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο του MTV.Χορηγός των 2012 MTV EMA είναι η Replay.Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ MTV BEST GREEK ACT ΞΕΚΙΝΗΣΕ!ΜΠΕΣ ΣΤΟ WWW.MTVEMA.COM ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ/ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!
πηγη:mtvgreece
Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα βγεί νικητής?
Keywords
Τυχαία Θέματα