2-6/11: Μια εβδομάδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ

09:17 28/10/2015 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την μη κερδοσκοπική εταιρεία «Σύμπλευση». Σκοπός της είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ακριτικών νησιών.
Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τις επιπτώσεις του διαδικτύου στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και πώς η αλόγιστη χρήση του, επηρεάζει
μικρούς και μεγάλους.

Την οστεοπόρωση στις νεαρές ηλικίες παρουσιάζει η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου. Η σωστή διατροφή και η άσκηση κατά την παιδική και εφηβική ηλικία αποτελούν τους βασικότερους παράγοντες για ένα υγιή οργανισμό.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τις παιδικές φοβίες και για το πώς αυτές έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την διοργάνωση «Υπερκοπέλι» που πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά στα Χανιά. Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Ορίζοντας» που στηρίζει παιδιά με καρκίνο.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα