10η εντολή: Επιστροφή με σασπένς

19:45 14/1/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος δέκα χρόνια μετά με ιστορίες που συγκλόνισαν τα αστυνομικά και δικαστικά χρονικά.

Τα νέα αυτοτελή επεισόδια της «Δεκάτης εντολής» αναμένονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη στη ζώνη του late night prime (11.00 μ.μ.). Νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.
Δράματα ανθρώπων που αγάπησαν ή μίσησαν παράφορα. Που παρασύρθηκαν και παρέσυραν. Που βρέθηκαν στον ρόλο του θύτη ή του θύματος. Προσωπικότητες με ακραία συναισθήματα όπως άρνηση, θυμός, ενοχή, κατάθλιψη επιστρέφουν στις οθόνες μας. Ιστορίες για πάθη των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Πρόσωπα τα οποία η ανάγκη τους τούς οδήγησε μακριά από όλους στην απόλυτη απομόνωση ή στο περιθώριο. Κάποιοι από αυτούς θέλησαν να επιστρέψουν στους πολλούς, άλλοι να ξεφύγουν και να εξαφανιστούν μια για πάντα.

Τα μυστικά οι αλήθειες και τα ψέματα θα συνεχίσουν φυσικά να είναι βασικό δραματουργικό συστατικό στη νέα «Δέκατη Εντολή». Στόχος του γνωστού σκηνοθέτη αλλά και των συνεργατών του στον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς να αφηγηθεί την πραγματικότητα με τρόπο καινούργιο και κατανόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών σε ιστορίες που όλοι με κάποιον τρόπο γνωρίζουμε ή θυμόμαστε από το αστυνομικό δελτίο.

Ηδη έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στα πρώτα εννέα επεισόδια της σειράς και έχουν πάρει μέρος καταξιωμένοι Ελληνες ηθοποιοί μεταξύ των οποίων η Θέμις Μπαζάκα, ο Μηνάς Χατζησάββας, η Μυρτώ Αλικάκη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Μάκης Παπδημητρίου, η Παναγιώτα Βλαντή, η Λένα Παπαληγούρα, ο Γιάννης Στάκονγλου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
Σε ένα από τα πρώτα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό έγκλημα πάθους με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Ευγενία Δημητροπούλου και Μαρία Καβογιάννη. Η σχέση ενός νεαρού ζευγαριού θα φθάσει σε ακραία σημεία. Το πάθος και η ζήλια θα τυφλώσουν το μυαλό και θα δηλητηριάσουν την ψυχή ενός νεαρού άνδρα με τραγική κατάληξη: Θα δολοφονήσει την κοπέλα με τραγικό τρόπο αποκεφαλίζοντάς τη με ένα τσεκούρι!
Επιστροφή με σασπένς

Στη νέα σεζόν της «Δέκατης Εντολής» ο Πάνος Κοκκινόπουλος, εκτός από τη σκηνοθεσία, συμμετέχει και στη συγγραφή των σεναρίων μαζί με πρόσωπα που έχει συνεργαστεί επανειλημμένα στο παρελθόν, όπως ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.

ethnos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
κατερίνα γερονικολού δέκατη εντολή
Τυχαία Θέματα