Ξυλοδαρμός μαθητής από μπράβους μέσα στο σχολείο του

Το επεισόδιο ξυλοδαρμού 17χρονου μαθητή εντός του χώρου του λυκείου από μπράβους νυχτερινού κέντρου είναι το κοινό θέμα των πέντε τ/κ εφημερίδων. Στα πρωτοσέλιδα γίνεται αναφορά και στην επαναλειτουργία των τραπεζών, τις δηλώσεις Νταβούτογλου,κ.ά.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Η μαφία των νυχτερινών κέντρων εισέβαλε σε σχολείο» αναφέρεται σε επεισόδιο που συνέβη χθες σε λύκειο στα κατεχόμενα όταν οι σωματοφύλακες του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Golden girl” έδειραν μαθητή του συγκεκριμένου λυκείου

επειδή είχε διαφορές με τον γιο του αφεντικού τους. Αλλού γράφει ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τη λύση δύο κρατών. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στο επεισόδιο με έναν γάλλο τουρίστα που άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά από υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου που επαναλειτούργησε και την πήραν από τα χέρια του και την έσκισαν.

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Ζωή με περιορισμούς στο νότο» αναφέρεται στην επαναλειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος στις ελεύθερες περιοχές υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με όριο ανάληψης τα 300 ευρώ. Αλλού γράφει ότι ο υποψήφιος «δήμαρχος» Λευκωσίας του ΡΤΚ, Καντρί Φελλάχογλου δήλωσε πως θα ετοιμάσουν την Λευκωσία για τις επόμενες γενιές. Σε άλλο θέμα γράφει ότι επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών για την κλοπή υποκαταστήματος της Credit West Bank στα κατεχόμενα.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση) έχει μοναδικό θέμα με τίτλο «6 σωματοφύλακες εισέβαλαν στο σχολείο και έδωσαν ξύλο» το επεισόδιο στο λύκειο Μπουλέντ Ετζεβίτ με θύμα τον 17χρονο Χουσείν Γκαζί. Το ζήτημα, προστίθεται, αφορούσε «γυναικεία υπόθεση». Η εφημερίδα δημοσιεύει μεγάλη φωτογραφία του νεαρού από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και στο πρόσωπο.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Ήρθε ο χρόνος» αναφέρεται στις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ για την Κύπρο και την φράση «ή λύση ή διχοτόμηση». Σε άλλο θέμα φιλοξενεί δηλώσεις του ΥΠΕΞ, Ιωάννη Κασουλίδη που είπε πως επειδή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες δεν θα αποδεχτούν οποιαδήποτε λύση. Αλλού θέμα αναφέρεται στον ξαφνικό θάνατο ενός 4χρονου και την αποκάλυψη μετά θάνατον ότι πάσχει από μηνιγγίτιδα.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Έτσι κατέρρευσε» αναφέρεται στην έκθεση της «ελεγκτικής υπηρεσίας» για τα οικονομικά του κατεχόμενου δήμου Λευκωσίας και πώς οι αποφάσεις μεταξύ 2008-2011 οδήγησαν στην κατάρρευσή του. Αλλού αναφέρεται στην νέα «νομοθεσία» για την αναδιάρθρωση των χρεών ενώ σε άλλο θέμα αναφέρεται στο ξύλο που έφαγε ο 17χρονος μαθητής λυκείου στα κατεχόμενα από τους μπράβους του πατέρα συμμαθητή του για μια κοπέλα. Οι μπράβοι δουλεύουν στο νυχτερινό κέντρο του πατέρα του συμμαθητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα