Ξεκινάει το πρόγραμμα του ThePressProject

Από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου το ThePressProject «κάνει ραδιόφωνο» και από το νέο studio θα μεταδίδει ζωντανό ενημερωτικό καθημερινό πρόγραμμα…

Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ThePressProject θα μεταδίδεται σε υψηλή ποιότητα από την ειδική σελίδα http://radio.thepressproject.gr/ και από δίκτυο FM στην επαρχεία (3 σταθμοί όλο το πρόγραμμα και 10 που θα μεταδίδουν μέρος του προγράμματος).

Στο ραδιοφωνικό TPP επιστρέφουν με καθημερινές εκπομπές

η Λαμπρινή Θωμά και ο ΣΦίλιππος Πετρίδης, με εβδομαδιαία ο «Πιτσιρίκος», ενώ ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινή εκπομπή του Κώστα Εφήμερου και Γεράσιμου Λιβιτσάνου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις εκπομπές αυτοκινήτου με τον Κώστα Παστρίμα, συνεντεύξεων με τον Χρήστο Φιλίππου και διαφορετικής μουσικής με τον Σωτήρη Σβανά. Επιπλέον η Βασιλική Σιούτη και ο Νικόλας Λεοντόπουλος θα «χτυπάνε» απρόσμενα με την εκπομπή «Hit & Run», όποτε οι ίδιοι ή επικαιρότητα το επιβάλλει.

Το Ραδιοφωνικό εγχείρημα του ThePressProject θα μεγαλώσει με στόχο να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ανταγωνιστικό στα FM με ενημερωτικό χαρακτήρα που θα εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες διασύνδεσης με ένα μεγάλο δίκτυο στα FM. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο [email protected]

Προσωρινό πρόγραμμα tpp.Radio

Περισκόπιο

Δευτέρα με Παρασκευή 14:00 – 16:00

O Φίλιππος Πετρίδης και ο Παρασκευάς “ανοίγουν” το δικό τους μαγαζi(No) απο τις 2μμ-4μμ , Δευτ – Παρασκευή και παρουσιάζουν την επικαιρότητα (την κανονική όχι την δανεική) και τα γεγονότα που την συνθέτουν(αποδόμηση και σύνθεση) μετά μουσικής.

Εντός / Εκτός

Δευτέρα με Πέμπτη 16:00 – 17:00

Ο Κώστας Εφήμερος και ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος εξετάζουν τα δίπολα της πολιτικής καθημερινότητας και διαφωνούν… καταστατικά. Μια ενημερωτική πολιτική εκπομπή με παρασκήνιο από τη Βουλή και την κοινωνία.

Σαΐτα

Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 – 18:00

Η Λαμπρινή Θωμά επιστρέφει στον ραδιοφωνικό αέρα του ThePressProject Radio αποκλειστικά για τον ακροατή της που θέλει να μάθει ό,τι συμβαίνει στις πέντε πονεμένες ηπείρους.

Πιτσιρίκος

Κάθε Δευτέρα 18:00 – 19:00

Ο Πιτσιρίκος επιστρέφει στο ραδιόφωνο του ThePressProject και σπάει τη σιωπή του. Ήρθε η ώρα να τα πει όλα ξανά από την αρχή (γιατί την προηγούμενη φορά δεν προσέχατε και πολύ).

Αυτοκίνηση

Κάθε Τετάρτη 18:00 – 19:00

Ο Κώστας Παστρίμας (και ο Δημήτρης Μπούνιας όποτε προλαβαίνει) παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα πλήρες ρεπορτάζ για όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού… και παίζουν ροκ τραγούδια.

Συνεντεύξεις

Κάθε Τετάρτη 18:00 – 19:00

Κάθε εβδομάδα ένας ξεχωριστός άνθρωπος των τεχνών κλείνεται για μια ώρα στο Studio του ThePressProject και μιλάει στον Χρήστο Φιλίππου για την τέχνη του αλλά και την κοινωνία στην οποία αυτή οφείλει να ζήσει.

Beats&Vibes

Κάθε Πέμπτη & Παρασκευή 18:00 – 19:00

Μια άνιση απόπειρα καταγραφής της μουσικής που δεν παίχθηκε ποτέ στα mainstream ραδιόφωνα. Με την επιμέλεια του Σωτήρη Σβανά.

Clipart Radio

Κάθε μέρα από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα & Όλο το ΣΚ

Με τους παραγωγούς του ClipArt Radio: Έλενα Τριανταφύλλου, Πάνος Τζάφος, Δημήτρης Γκιούλος, Κώστας Ποτακίδης, OLDBOY, Χρήστος Νάτσης, Μιχάλης Τρανουδάκης, Φίλιππος Χρυσόπουλος, Μαίρη Ζαρακοβίτη, Σοφοκλής Μαργαρίτης, Ειρήνη Βακαλοπούλου, Αναστάσιος Ευαγγέλου, Μαρία Κουταβά, Σπύρος Χήρας, Σωτήρης Παστάκας, Ηλίας Γιουμής, Κώστας Κούλης, Βαρώνος Όρσον, Κλειώ Σοφιανοπούλου, Θάνος Γώγος & Γιώργης Σαράτσης, Θάνος Τριάντα, Valentina Xiberia & Sadie Bordeaux, Καστελάνος Αντωνίου, Κούλης – Ζαρακοβίτη, Νίκος Πριόβολος, Έλενα Λυμπεροπούλου, Μαρια Μυλωνάκη, Δανάη Παπουτσή, Μιχάλης Πανάδης, Θέκλα Τσελεπή, Βασίλης Λαλιώτης, George Le Nonce, Γιάννης Ζελιαναίος.

Keywords
Τυχαία Θέματα