Βούλτεψη: Πιστωτικό γεγονός αν πάμε σε εκλογές

Με πιστωτικό γεγονός απειλείται η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές.

Αυτό υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στο MEGA.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί

η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε η κ. Βούλτεψη επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία.

«Εάν κινδυνεύσει η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό αποτελεί Casus belli, αιτία πολέμου. Αυτά όλα που ακούγονται οδηγούν σε διακινδύνευση της χώρας όσον αφορά τη θέση της στην Ευρωπαϊκή Ένωση», συνέχισε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρα περί νταουλιών.

Βούτσης: Πολιτική αλητεία αυτά που λέει η Βούλτεψη

Οι δηλώσεις της κ. Βούλτεψη προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική αλητεία».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της Προεδρικής εκλογής στο TIMELINE του newsbomb.gr που ακολουθεί:

Καταθέστε τις απόψεις σας στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του newsbomb.gr, τόσο για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα