Βλαχοδήμος: «Παππού, σε ευχαριστώ!»

Το γεγονός ότι έμαθε ποδόσφαιρο και όχι... «μπάλα», όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνόπουλων, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του Ολυμπιακού, το οφείλει εν μέρει και στον... παππού του! Τον οποίο θα πρέπει μάλλον να ευγνωμονεί για μια απόφαση που πήρε πριν από 50 ολόκληρα χρόνια...

Ο πατέρας του... πατέρα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου εγκατέλειψε τη χώρα στα τέλη της δεκαετίας του '60, στο τότε μεγάλο κύμα μετανάστευσης στη Γερμανία.

Εγκαταστάθηκε με τη σύζυγό του στη Στουτγάρδη, όπου βρήκε πολύ καλύτερες συνθήκες ζωής από ότι στην πατρίδα και παρέμεινε εκεί... for good. Πριν από 20 χρόνια και κάτι, ήρθε στη ζωή ο εγγονός του, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο πιο ευτυχισμένος ίσως άνθρωπος στη γη την Τετάρτη, 23/05/2012. Ο νέος μέσος του Ολυμπιακού αποτελεί το πρώτο από τα δύο παιδιά της οικογένειας Βλαχοδήμου. Ο μικρός αδελφός του, Οδυσσέας, είναι επίσης ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας της Στουτγάρδης (στην Κ-17 του συλλόγου) και μάλιστα ιδιαίτερα αξιόλογος, καθώς μετρά ήδη συμμετοχές με την Εθνική Παίδων της Γερμανίας. Αλλά γι αυτόν θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή, πιθανότατα πολύ σύντομα, δεδομένου ότι όσοι τον γνωρίζουν υποστηρίζουν με θέρμη ότι έχει τα φόντα να αφήσει εποχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα