Βίντεο: Η... μαγεία του ΟΑΚΑ

Περισσότεροι από 17000 οπαδοί του Παναθηναϊκού απέδειξαν πως ο Εξάστερος είναι πρωταθλητής και στην εξέδρα, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ το οποίο έγινε... καμίνι που «έλιωσε» τον Ολυμπιακό

Αυτό το ντέρμπι ήταν διαφορετικό από τα άλλα, όμως, ένα πράγμα παρέμεινε ίδιο κι απαράλλαχτο. Η υπεροχή του Παναθηναϊκού

εντός του παρκέ του ΟΑΚΑ και η απόδειξη πως ο κόσμος του Εξάστερου δίνει απίστευτο ρεσιτάλ όταν πρόκειται να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα σε κάθε στιγμή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά ο πρόεδρός της, Δ. Γιαννακόπουλος, είχαν κάνει τεράστια προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες έτσι ώστε στο ΟΑΚΑ να λειτουργήσουν όλα... ρολόι, κάτι που ο κόσμος του «τριφυλλιού» σεβάστηκε απόλυτα, αφού έφτιαξε μια τρομερή ατμόσφαιρα που θα λύγιζε όχι μόνο τον Ολυμπιακό αλλά και... σίδερα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Μαθήματα εξέδρας λοιπόν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όπως θα δείτε στα βίντεο του OnsportsTV, με τους «πράσινους» οπαδούς να επιστρατεύουν ξανά το... χόρτο μαγικό, για να φτάσουν... στ' αστέρια!

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο από το ΟΑΚΑ, στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα