Βγάζουν ταινία για τον Μπιν Λάντεν για να βοηθήσουν τον Ομπάμα

Δύο ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου και με κύριο στόχο να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Μπαράκ Ομπάμα θα προβληθεί η πρώτη ταινία μυθοπλασίας που αφηγείται την επιδρομή που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η ταινία με τίτλο "SEAL Team Six: The Raid

on Osama bin Laden" "Ομάδα SEAL έξι: η επιδρομή κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν) θα προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο National Geographic.

Τη διανομή της έχει αναλάβει ο ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Βαϊνστάιν, ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών.

Στο τρέιλερ που ανέβηκε στο διαδίκτυο σήμερα, οι χαρακτήρες της ταινίας δηλώνουν: «Θα είμαστε η ομάδα που θα ξεφορτωθεί τον Οσάμα» και «ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παίζει την προεδρία του σε αυτή την αποστολή».

«Η αναπαράσταση των γεγονότων που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ είναι συναρπαστική, για να μην πω κάτι περισσότερο», αναφέρει ο Βαϊνστάιν σε ανακοίνωσή του.

«Νομίζω ότι το κοινό θα γοητευθεί όπως και εγώ από την αρχή και έως το τέλος της ταινίας και είμαι πολύ υπερήφανος ως πολίτης της Αμερικής που διαδραματίζω ένα ρόλο ώστε αυτό το καταπληκτικό επεισόδιο της πρόσφατης αμερικανικής ιστορίας να το δουν όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα