Βεργέτης: «Ευχαριστώ τον κ. Μίτσελ»

Λέξη για την διαιτησία του Σπάθα από τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του…

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι να βγάλουμε εις πέρας, αλλά έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή. Οι παίκτες μας είναι γενναίοι, παίξαμε άμυνα και το ότι κρατήσαμε το μηδέν τα λέει όλα. Δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που θα θέλαμε, αλλά κρατάμε την ισοπαλία και συνεχίζεται», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάικου Βεργέτη μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0) στην Τρίπολη.

Ο προπονητής του Αστέρα,

στη συνέχεια είπε: «Δεν ασχοληθήκαμε με την Τότεναμ. Συγκεντρωθήκαμε εδώ και παίξαμε στο 100%. Είμαστε ώριμοι και προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ευχαριστώ τον κ. Μίτσελ, είναι ένας κύριος με ήθος, ένας προπονητής που μου στέλνει μηνύματα στις επιτυχίες της ομάδας και είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα».

Τέλος, για τη διαιτησία απάντησε: «Ο προπονητής έχει στόχο, στον οποίο πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δω πως θα λειτουργήσουμε στις ανάγκες του αγώνα. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο, γιατί χάνω την συγκέντρωσή μου».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα